Дневен хороскоп за 16 декември 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В петък може да възникне стрес и раздразнение във всички области на живота ви

Вашата нужда да блеснете като личност ще се изправи пред противоречие с нуждата ви от емоционална сигурност. Това, което ще искате да направите през този ден, често ще бъде предизвикано от някакъв емоционален натиск идващ от самите вас. Вероятно днес ще преживеете най-различни настроения, с различни емоции или противоречия основно с хора, които са над вас в семейството, в работата или в обществото, където живеете. Някои от вас днес ще проявят не само по-голяма раздразнителност, но ще са склонни дори към агресия: вербална или физическа. Това ще предизвика околните да се защитават много по-настоятелно, без склонност към компромиси. Днес ще бъде особено важно да не реагирате твърде емоционално, да не приемате нещата в ежедневието си твърде лично.

Въпреки това неблагоприятно влияние през този ден върху емоциите ви, днес амбицията ви може да ви тласне към постигане на важни резултати. Може би точно днес ще решите, че трябва да покажете нещо от своите способности на света, в който живеете.

Овен

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Овните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия.

Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Утрешният ден ще е благоприятен за творческа дейност и пътувания, ако сте умерени и търпеливи. Утре ще трябва да споделите чувствата си.

Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Телец

Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология.

Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни.

Жънете успехи само при условие, че си поставите реална и лесно осъществима цел, с която да привлечете към работата си и нови съдружници и партньори. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Близнаци

Утре сте с променливо настроение. Утрешният ден ще е добър за покупки след работно време. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция.

Не предприемайте нищо сериозно, не започвайте нова работа и не подписвайте нови договори. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост.

Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Бъдете деликатни, но твърди.

Рак

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи.

Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Ако имате възможност пътувайте със семейството си.

В петък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Утре всичко тръгва по вода.

Лъв

В петък не се претоварвайте. В петък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари.

Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Объркани сте емоционално. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Дева

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари.

В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Всяка самостоятелна работа Ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа.

В материално отношение успехът ще бъде с вас. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Везни

Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Утре в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос.

Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението.

Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Скорпион

Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения.

Някой от Вас утре сте концентрирани в работата си до такава степен, че едва ли забелязвате какво става около вас.

Утре вечер се посветете на семейството си. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Бъдете оптимисти.

Стрелец

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. От сутринта ще се заемете с детайлите в работата си, привеждайки продукта си в търговска форма. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома.

Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим.

Не е желателно да взимате пари на заем. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Утре е по-добре да не пътувате.

Козирог

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури.

Вашата активност ще окаже влияние върху работата ви. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Н

аправете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Водолей

Утре имате куп неща за вършене. Работата Ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете.

Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Риби

Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Рибите. През петък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Близките ще Ви зарадват с мил жест.

От неочаквано място може да получите пари. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него.

Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция. Не предприемайте нищо сериозно, не започвайте нова работа и не подписвайте нови договори. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари