Дневен хороскоп за 24 февруари 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Четвъртък може да ви донесе разочарование, свързано с някои ваши очаквания, но като цяло развитието на този ден ще бъде благоприятно за вас.

Утре ще бъде важно да проявите разбиране, относно обстоятелствата, в които ви се налага да живеете или работите. Ключова дума за този ден би трябвало да бъде разбирателството ви с хора, с които днес ще общувате както в семейството си, така и на работното си място.

Умението ви да се приспособявате към неочаквани ситуации, утре ще ви бъде от голяма полза. Допуснете ли да ви обсебят различни тревоги, то напрежението, което ще създадете около себе си, може в един момент да излезе извън контрол. Много неприятно въздействие върху собствените ви дела ще имат всякакви опити да пречите в делата и живота на други хора.

Утре на всяка цена се постарайте да промените нещо в живота си или да осъществите кратко пътуване извън обичайната ви среда.

Овен

Днес ви очаква кратко пътуване. Ще спечелите и нов приятел. Бъдете естествени и не робувайте на притеснението.

Телец

Днес може да се окаже, че се намирате на кръстопът. Не бързайте да взимате решение. Помислете добре преди да направите първата крачка.

Близнаци

Това е добър ден за покупка на полезни уреди. Вещите, придобити днес ще ви служат дълго и ефективно.

Рак

През този ден ще сте на положението. Бъдете сигурни в силите си. Скоро ще се гордеете с постиженията си.

Лъв

Днес е препоръчително да се заемете с физически упражнения и натоварвания. Сънищата няма да имат особено значение и няма да се сбъднат

Дева

През този ден имайте повече вяра в себе си и във способностите ви. Само от вас ще зависи дали ще се радвате на успех.

Везни

Това е ден, в който да се обърнете към новото и да създавате. Ще усетите пробуждането на огромна сила у вас.

Скорпион

Днес не бъдете прекалено настъпателни в любовта. Може и да успеете да наложите желанията си, но едва ли ще бъде на добра воля.

Стрелец

Днес действията ви ще са напълно подчинени на разума. Използвайте деня за укрепване на здравето ви и повишаване на нивото на осъзнатост.

Козирог

Това е ден, в който ще ви върви в преговорите и сделките. Не се колебайте да наложите вижданията и желанията си.

Водолей

Днес ще бъдете обект на агресивно ухажване. Бъдете внимателни и не се възхищавайте на някой, който преминава границата лесно.

Риби

От днес започва нов период за вас. Обърнете повече внимание на здравето си и най-вече на това, с което се храните.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари