Дневен хороскоп за 22 ноември 2021

0
Виж дневния хороскоп за всяка зодия
Виж дневния хороскоп за всяка зодия

Понеделник ще се окаже един много силен, енергийно натоварен ден, в който на някои от вас ще донесе повече стрес и безпокойства, а на други, които знаят как да боравят в добрите вибрации на деня ще донесе успех и нови успешни възможности

Много неща могат да ви бъдат дадени днес като възможности, но от вас ще се изиска много и като работа, и като себеотдаване на някаква цел или кауза. Нито една от трите вибрации на този ден не дава време за почивка или за разтакаване. Напротив! Трябва да се действа бързо, смислено, практично, напълно в крак с времето. То от няколко години се движи все по-бързо и по-бързо, така че понякога имаме чувството, че докато се зазори и ние си кажем "Добро утре" вече неусетно е дошла вечерта.

В понеделник направете едно добро дело за дома си, защото то ще има отзвук дълго време занапред.

Овен

Неприятно задължение днес може да се превърне в прекрасна възможност за вас. Не жалете сили, за да го изпълните по най-добрия начин.

Телец

Това е ден, подходящ за преговори за сключването на финансови сделки. Бъдете безкомпромисни в желанията ви и проверете добре всички условия.

Близнаци

Това е ден, в който внимателно да планирате приоритети си. Помислете добре дали ваше желание няма да нарани партньора ви и какво бихте могли да жертвате.

Рак

През този ден ще ви се наложи да проявите повече търпение. Способността ви да чакате сега ще е най-големия ви приятел.

Лъв

Днес не очаквайте всички да са на вашето мнение. Помислете колко би било скучно и еднообразно, ако всички мислят еднакво.

Дева

Това е ден, който може да ви донесе неочаквана сума пари. Порадвайте се на придобивката си, но не бързайте да я използвате.

Везни

Днес не се заемайте със сериозни дейности. Много лесно ще се разсейвате и няма да сте способни за по-отговорни дейности.

Скорпион

Това е ден, в който да оставите нещата да се случват. Вашата намеса няма да промени кой знае какво, а вие ще загубите ценни сили и време в опитите си да им повлияете.

Стрелец

Това е ден, в който да помислите за себе си и бъдещите ви удоволствия. Напоследък сте занемарили приятната част от живота и е време да наваксате.

Козирог

През този ден не разкривайте ваши тайни и планове. Колкото и да ви се иска да се похвалите, все още е много рано за това.

Водолей

Днес ви очаква приятна изненада. С лекота ще получите нещо, за което отдавна сте мечтали. Всичко това ще ви изпълни с чувство за облекчение.

Риби

Този понеделник ще бъде пълен с изненади. Няма да ви е лесно да се включите в темпото на деня, но ще успеете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари