Дневен хороскоп за 15 септември 2017

1
Вижте дневния хороскоп за всички зодии
Вижте дневния хороскоп за всички зодии

Очакват Ви приятни мигове с близките Ви хора, така че не ги лишавайте от своята компания.

От сутринта сте без настроение. Ще получите шанс за изява, какъвто от дълго време търсите - не го изпускайте. За мнозина петък е шанс, който рядко се случва и рискувате да пропуснете много, ако не се възползвате своевременно. Като цяло мнозина от вас утре ще се чувствате в свои води.

Овен

Пред днешния ден вероятно пред Вас ще се открият възможности за повече срещи и разговори. Едно споделено чувство ще Ви изпълни с радост. Маските падат. Поставете началото на нови задачи. Активността ще е повишена и не е изключено да възникнат нови възможности, но като цяло петък обещава успешна реализация в службата и деловите среди.

Телец

Радвайте се и обичайте, другото ще дойде само. Трудностите, с които Телците ще се сблъскат през утрешния ден се дължат повече на вътрешна нестабилност и променливо настроение, отколкото на външни причини. От разправиите и споровете на другите ще извадите късмет, ще получите тихомълком това, което ви е необходимо, и в следващите дни ще изпреварите конкуренцията. Въздържайте се от активни инициативи, постарайте се с минимални средства и вложения да постигнете максимума в създалата се ситуация. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет.

Близнаци

Не си създавайте врагове. Предстои Ви да направите решаващата крачка. Възможни са финансови затруднения, които ще решите с помощта на приятелите си. Безболезнено ще преодолеете затрудненията на работното място, ако работите в сътрудничество с колеги и хора, които разбират от естеството на работата Ви. При някой от вас съществува опасност да си създадете неприятности, ако не овладеете обзелото ви недобро настроение, и не проявите търпение.

Рак

Обективни и аналитични, ще се справите с предизвикателствата на ежедневието без излишен шум и показност. Утрешният ден ще ще бъде чудесен за Вас, особено що се отнася до срещите и общуването. Не се оставяйте друг да взема решения вместо Вас. Креативните действия са посоката за развитие на бъдещото Ви Аз, затова дерзайте без колебания. Утре вечер е време за срещи с хора, които могат да ви предложат емоционално изживяване.

Лъв

Обективни и аналитични, ще се справите с предизвикателствата на ежедневието без излишен шум и показност. Утрешният ден ще ще бъде чудесен за Вас, особено що се отнася до срещите и общуването. Не се оставяйте друг да взема решения вместо Вас. Креативните действия са посоката за развитие на бъдещото Ви Аз, затова дерзайте без колебания. Утре вечер е време за срещи с хора, които могат да ви предложат емоционално изживяване.

Дева

Утре ще се наложи да се извинявате и обяснявате. Обърнете внимание на външния си вид и положителното си излъчване. Постарайте се да промените нещо в своето жилище – и най-малката промяна ще доведе до благоприятен ефект. Нищо ново и непознато утре няма да Ви донесе желания успех. Безболезнено ще преодолеете затрудненията на работното място, ако работите в сътрудничество с колеги и хора, които разбират от естеството на работата Ви.

Везни

Бъдете внимателни с хората. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в утрешния ден. Работете за популяризация на нещата, които са от значение за повече хора. Онези от родените в зодията, които действат честно, разполагат с по-голям шанс за успех, освен че действайки по този начин ще се спестят евентуалните проблеми. За Девите утрешния ден се очертава много активен, през който ще имате възможност да реализирате деловите и професионалните си цели в пълнота.

Скорпион

Заемете се с приятни неща, колкото и странно да изглежда това на околните. Смело приемайте предизвикателствата на Съдбата, дори и ако Ви се струват рисковани. През това денонощие Вашето трудолюбие със сигурност ще бъде възнаградено. Не искате никой да развали плановете Ви, затова внимавайте на кого се доверявате. Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Скорпиони, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажираните срещи с приятели или провеждането на делови преговори.

Стрелец

Утре вечер и в любовта късметът ще Ви следва. Заемете се с приятни неща, колкото и странно да изглежда това на околните. Пазете се от грешки, които трудно ще коригирате. Ако Ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Някои от Вас освежени и готови за нови предизвикателства, ще се включат в обща задача, изпълнението на която може и да Ви отегчи.

Козирог

Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в утрешния ден. Признанието и успехът са Ви гарантирани, ако сте упорити и работите активно, без да се надявате на помощ. Тенденцията на доброто развитие в живота Ви ще продължи, ако сте усвоили уроците си. Ще усещате в себе си пламъчето на приключенията, което ще Ви кара да търсите нови знания и хоризонти. Непредвидени ангажименти ще променят плановете на мнозина от вас.

Водолей

Главното сега е да отличавате фактите от измислиците. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. За мнозина петък е шанс, който рядко се случва и рискувате да пропуснете много, ако не се възползвате своевременно. Днес искате светът да ви обръща внимание, да ви обгрижва, да ви глези, да ви носи на ръце. Може и да ви се получи, но няма да е през цялото време. Следвайте интуицията си без да се съмнявате в нея и тя ще ви води успешно през всичко, с което ще се наложи да се справите преди да стигнете до целта.

Риби

Обективни и аналитични, ще се справите с предизвикателствата на ежедневието без излишен шум и показност. Развитието на събитията в близко бъдеще може и да не е такова, каквото очаквате и Вие едва ли можете да повлияете на хода им. Утре и в ума, и в сърцето Ви са близките приятели и любимите Ви хора, които в момента са далеч от Вас. Покоят в душата Ви зависи от мислите, които имате. Имате шанс за значими постижения чрез контакти през този ден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари