Десислава Атанасова: Слави Трифонов вече излъга своите избиратели

1
ГЕРБ отново "захапа" Слави Трифонов за мажоритарния вот
ГЕРБ отново "захапа" Слави Трифонов за мажоритарния вот

ГЕРБ отново "захапа" Слави Трифонов за мажоритарния вот

"Слави Трифонов вече излъга своите избиратели, напомням на "Има такъв народ", че имаме 126 гласа и никакви мотиви, че нямат мнозинство за мажоритарен вот, не са разумни". Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ - СДС Десислава Атанасова пред журналисти, предаде репортер на Агенция "Фокус".

Според нея не е добре макар и за нов политически проект да започва с лъжа към избирателите си. "Надявам се, че в рамките на два дни г-н Трифонов добре е помислил. Това мълчание най-накрая трябва да престане и той трябва да каже публично на всички, ще подкрепи ли неговата партия едно предложение в подобен вид, внесено от нас, от тях, но което събира 126 гласа в пленарна зала", заяви още Атанасова.

"Ще внесем предложение, както през 2016 и 2017 г. ГЕРБ последователно изпълняваше своите публично поети ангажименти. За разлика от много други, които още в първия ден на 45-ото Народно събрание се отказаха от поетите ангажименти към близо 2.5 млн. български граждани, които подкрепиха референдума и поискаха мажоритарно да избират своите народни представители. Ако върнем историята малко назад, трябва да отбележим, че ГЕРБ не само, че отстояваше в рамките на предходна легислатура да се проведе референдум, българските граждани да бъдат питани по въпросите, които бяха конституционно допустими, но след това два пъти внесе законопроектите", каза още Атанасова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари