Слави Трифонов поздравява „сглобката“ с нова песен

67
По-малко изпитвания и домашни предлагат от МОН
По-малко изпитвания и домашни предлагат от МОН

„Конституция стана, пуснахме пералнята, Бойко, Мустафа, Асен и аз“ се пее в песента

Лидерът на „Има такъв народСлави Трифонов отново нападна бившите си коалиционни партньори от ПП. Този път това стана с песен по мелодията на шегаджийския хит от миналото „Кака Дора“.

В песента пее и самият Трифонов. Текстът припомня изказвания на Кирил Петков и Асен Василев от последните 2 години, в които те обясняват, че за нищо на света няма да управляват с ГЕРБ и Бойко Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    LOL
    ПП бяха в коалиция и с ИТН и БСП. Всяка партия иска покрай тях да вземе малко власт за да "прокара своите политики". Но в крайна сметка това е парламентарната демокрация.
  • 3
    4
    до 2
    ами в сглобката е и бойкикев с гнома, да ти извадя ли техни изказвания?!? Едно към едно с тези на кико, а и са си в официална коалиция с пп-то! Или викаш жълтопаветните са друга бира?!? Не, по-зле са и от пп-то!
  • 11
    3
    Омерзен
    Не знам дали е достатъчно да ги иронизираме или да ги ИЗГОНИМ от властта тези от ПОДМЯНАТА!
  • 7
    2
    LOL
    Готин кавър на "кака дора". Не са си давали много зор да го докарат като се има предвид, че част от имената на героите съвпадат :D Ама си е комплимент от "малкото ДПС" де. Иначе за тоя под мене съм длъжен да кажа, че в тази песен герои на жълтопаветниците няма. ПП са си радевско отроче. Жълтопаветниците са от ДБ и просто се присламчиха към ПП за да получат по-голяма роля в управлението.
  • 15
    1
    бравос
    Добре се посмях, а жълтопаветниците газ ще припикат, щото истината боли, нали умнокрасивите ми лъжльовци?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари