Десислава Атанасова: Решението за намаляване на партийните субсидии е на ГЕРБ

0
В контакт сме с колежките, които бяха с положителен тест за Ковид-19
В контакт сме с колежките, които бяха с положителен тест за Ковид-19 Видео: bTV

Всичко, което предложихме като мерки на комисиите в събота и неделя, сме поели отговорност да бъде изпълнено.

Не само мерките и заплащането на осигуровките от страна на държавата, но и всички средства от Българската банка за развитие към бизнеса. Така че аз не разбирам защо колегите от БСП не ни приемат аргументите. В днешната ситуация не бива да има опозиционност.

Това коментира в ефира на ''Тази сутрин'' по bTV депутатката от Дулово Десислава Атанасова.

Тя отново напомни, че глобата за разходка в парка е намалена от 5000 на 300 лева, а при повторно нарушение санкцията ще е 1000 лева.

"Хората вече отдавна са наясно с това какви са ползите от носенето на маска. Просто няма други мерки, които да действат адекватно в тази криза. Хората трябва да разберат, че всички мерки, които предприемаме, са за да опазят здравето и живота им'', подчерта Атанасова.

"Решението за намаляване на партийните субсидии е на ГЕРБ. Второ, тезата, че през всички тези години на този мандат неколкократно са предлагали намаляване на заплатите или замразяването им на нива от 3000 лева, е, смятам, мярка, която те ползват само и във връзка с предизборна кампания. Нашето предложение е достатъчно разумно", заяви депутатката.

"В контакт сме с колежките, които бяха с положителен тест за Ковид-19. Д-р Дариткова е в добро състояние, няма все още никакви оплаквания. Даниела Малешкова също е в отлично състояние, освен това техните близки са с отрицателен тест за Ковид-19", завърши Атанасова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари