Иван Белчев: Отново показахме на картата на България къде е Русе

1
Втори ден след изборите за парламент продължават реакциите на политиците от 19 МИР-Русе, които коментират резултатите главно във Фейсбук
Втори ден след изборите за парламент продължават реакциите на политиците от 19 МИР-Русе, които коментират резултатите главно във Фейсбук Снимка: Facebook

Втори ден след изборите за парламент продължават реакциите на политиците от 19 МИР-Русе, които коментират резултатите главно във Фейсбук

Ето обобщение на техните реакции:

Водачът на листата на ПП-ДБ Мартин Димитров: „С 25,2% ПП и ДБ печелим изборите в Русе! Благодаря на отбора от всеотдайни колеги! Голямо мерси на всички, гласували за нас!“. Мартин Димитров е избран за депутат от Русе.

Коалицията ПП-ДБ ще има двама депутати, като вторият е Иван Белчев от ДБ: "Отново показахме на картата на България къде е Русе. "Продължаваме Промяната - Демократична България" са първи в област Русе, в София - град и в Пловдив - град. Благодаря на всички за подкрепата и вашата ясна позиция, накъде искате да се движи Русе и областта. Това е ясен знак за предстоящите общински избори наесен. Ще продължим диалога с русенци и жителите на областта за да решаваме заедно проблемите на парламентарно и местно ниво."

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова: „Благодаря на всички, подкрепили ГЕРБ – СДС в областите Русе и Разград. Благодаря на всички 2895 човека, гласували персонално за мен. Чака ни много работа! За стабилна България отново!“. Десислава Атанасова е избрана за депутат от Русе и Разград, като е почти сигурно, че отново влиза от Русе.

Областният координатор на ГЕРБ-Русе и втори в листата на ГЕРБ-СДС Георги Кръстев:Благодаря на всички жители на област Русе, подкрепили ГЕРБ-СДС на изминалите избори. Благодаря, че не останахте равнодушни за бъдещето на държавата и че не останахте безучастни в борбата ни да върнем стабилността в България с първата крачка вчера. Благодаря на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, които неуморно и всеотдайно защитават каузата ни. На тези от вас, които въпреки целия натиск и репресии не се предадохте и не паднахте духом – респект. Благодаря и на всеки един от 3208 души, които гласувахте персонално за мен. Вашата подкрепа означава много! Приемам с отговорност и задължение това огромно доверие. Ще имате своя глас в парламента“. Георги Кръстев е избран за депутат.

Водачът на листата на „Възраждане“ Златан Златанов вместо коментар за изборите пусна публикация за продължаващата акция за събиране на подписи за референдум в подкрепа на българския лев. Златан Златанов отново ще бъде народен представител.

БСП в Русе реагира със снимка на кандидатите от листата с текст „Благодарим ви за подкрепата!“. Водачът на „БСП за България“ Иван Иванов е избран за депутат от Русе и Шумен, като се очаква отново да влезе от Русе.

Водачът на листата на ДПС Ализан Яхова:Скъпи членове и симпатизанти на ДПС от област Русе, скъпи приятели, Благодарим Ви за подкрепата! Постигнахме 6 692 гласа! Това е с 1018 гласа повече от последните избори! ДПС е първа политическа сила в община Ветово и община Сливо поле! Затвърдихме позициите си в община Русе, община Две могили, община Бяла, община Борово и община Иваново! Община Ценово също имат своя принос за добрия резултат! Баки, Айдоан, Джими, Юсеин, Айлян, Гюнчо, Айгюл, Шефкет – едно голямо Благодаря! Имахме цел – заедно я постигнахме! Благодаря на най-хубавата листа на ДПС! Екип за още по-големи битки сме!“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    7
    daskal
    Иванчо 3-4 години се прави на общественик в Русе. Пристигна от Германия (където е бил не знам какво), мина през сдружение Русе Гоу (каквото и да означава), вдигна пушилка около чистотата на въздуха и... Ей го депутат. Ха да видим какви ще ги върши.
  • 5
    6
    Няма промяна
    Абсолютно нищо няма да се промени за Русе с тези “избрани” депутати! Ще си вземат заплатките, ще говорят празни приказки, ще лъщят по медиите и заблуждават наивниците! Русе загива, икономически, социално, всякак и то все заради тия депутати! Нищо не правят и няма да направят- само изчакайте и сами ще се убедите…
  • 6
    5
    123
    мълчи ве ушат пУмияр ! ти си продажнически позор за моят град.
  • 6
    4
    Свети Унуфри
    С купен и манипулиран вот Белчо най-много да стигне до Белене. Рано или късно всички фашисти стигат до там.
  • 2
    3
    До Офффф
    нищо по различно няма да свърши.Засега само лъже ,скоро ще почне и да краде.Ще опуши някоя друга булка от общината и като му свърши мандата ще гледа като сегашния -НАСРАН
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари