Ден, в който може да започнем всичко на чисто

0
Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи
Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи

Спазването на препоръките на лунните дни и другите небесни влияния, не е живот по разписание, в който да изпълнявате всичко механично, какво можете и какво не можете да правите.

Препоръките - това са само един начин да се настроите към естествения ритъм на природата, да се върнете към корените ѝ и да стигнете до хармонично съжителство с околния свят, да можете да усетите и да разберете този свят.

Луната е в знак Водолей до 01:13ч на 29 април

Емоциите са променливи, трудно предсказуеми, пише Novini.bg. Засилва се желанието и нуждата за повече свобода и нови неща. Съзнанието е по-отворено към нови идеи, оригиналност. Любовта в това време е разкрепостена, преобладават приятелските отношения.
Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

22 лунен ден от 03:06ч на 27 април до 03:41ч на 28 април

Това е ден за получаване на мъдрост и получаване на нови знания. На този ден се увеличават способностите на човека за творческо и духовно обновление, засилва се интуицията. Изведнъж могат да се появят нови възможности. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, янтри, карти таро. В главата ви могат да се появят нови оригинални решения и нови идеи, могат да ви дойдат брилянтни решения на стари проблеми.

Пред човек могат да се открият широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Препятствията, които застават пред вас не са големи проблеми, а служат само като тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изхода от сложната ситуация е там, където е и входа.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте спорове и конфликти. Днес не вземайте сериозни решения, съсредоточете се върху по-обикновените въпроси.

Този ден е много подходящ общуване, защото хората сега не са склонни да се преструват и да лъжат. Те са готови да споделят мислите си и да окажат безкористна помощ. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори нещо дребно да е. Бъдете щедри по отношение на децата.

Днес е необходимо да се диша много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Пазете си нервите и здравето. Заболявания появили се днес са доста опасни. Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

В съня си може да видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на тези символи при правилно тълкуване може да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата на разсъмване имат по-голямо значение.

Днес е 8 слънчев ден – Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може неочаквано да ви се разкрие информация.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари