Богдан Дину обжалва резултата от мача с Кобрата

0
Проблемите за Кубрат Пулев не стихват!
Проблемите за Кубрат Пулев не стихват!

Проблемите за Кубрат Пулев не стихват!

След като лицензът му за щата Калифорния беше прекратен заради целувката към репортерката Джени Суши, българският боксьор може да загуби и победата си на ринга преди случката.

Кобрата се боксира срещу румънеца Богдан Дину в Коста Меса, Калифорния и победи с нокаут в седмия рунд в един от най-кървавите сблъсъци в кариерата си. Съперникът му обаче е отправил жалба към Атлетическата комисия на Калифорния срещу резултата, съобщава ESPN, цитиран от bTV.

Той твърди, че е получил нечестен удар в тила, който е повлиял на крайния изход от срещата. По време на мача съдията Раул Кайс-младши определи действията на българина за неволни, даде време за възстановяване на Дину и наказателна точка за Кубрат. Малко след това Пулев нокаутира съперника си, за да постигне 27-ата си победа на професионалния ринг.

"След двубоя седнах с Дину и неговия екип и се свързахме с калифорнийската комисия, официално внесохме жалба и изискахме изслушване пред комисията на Калифорния", обяви промоутърът на Дину Грег Коен.

От Атлетическата комисия потвърдиха, че такава жалба е внесена и ще бъде разгледана на следващото заседание в средата на май 2019 г.

Тогава Пулев ще трябва да отговаря за действията си и спрямо репортерката Джени Суши. Той целуна журналистката след мача, а тя нае известната адвокатка Глория Олред и поиска лицензът на Пулев да бъде отнет от Световната боксова асоциация (WBA).

В отговор на твърденията ѝ, от щаба на българския боксьор публикуваха клип, на който се вижда как репортерката, станала известна като Кралицата на голото суши, се забавлява на купона след победата и интервюто.

Източник: bTV
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари