БОЕЦ: КПКОНПИ пере до пълно избелване на почернели от корупция престъпници!

3
Антикорупционната комисия обяви за невинни Цветанов, Рашидов, Борисов, Цачева и останалите апертаментаджии, терасадйии, виладжии и балконаджии!
Антикорупционната комисия обяви за невинни Цветанов, Рашидов, Борисов, Цачева и останалите апертаментаджии, терасадйии, виладжии и балконаджии! Снимка: БТА

ТОВА Е РЕЗУЛТАТА! СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ?!

КПКОНПИ изпра и обяви за невинни Цветанов, Рашидов, Борисов, Цачева и останалите апертаментаджии, терасадйии, виладжии и балконаджии! Така, както преди това изпраха и Пеевски и го обяви за най-чистият в държавата! Така, както ще перат и препират всички крадливи членове на ОПГ-то, което управлява държавата ни, защото ТЕ служат на ТЯХ, а ние само им плащаме заплатите.

Всички тези сигнали срещу политици и магистрати са внесени от БОЕЦ и са по разследвания на Биволъ, Фрогнюз, АКФ, Свободна Европа, 19 минути и др. медии. За предоставената от БОЕЦ и анализирана и публикувана от Биволъ ревизия и проверка на Цветанов от КОНПИ, в която самите ТЕ установяват разминавания в неговите доходи за стотици хиляди лева, няма дори една дума! Така пере КПКОНПИ! До пълно избелване на почернели от корупция и далавери боклуци!

В същото време на БОЕЦ е назначена ревизия от НАП по прокурорско разпореждане, образувани са две досъдебно производства от ВКП по фалшиви и анонимни сигнали срещу нас и в ход са две дела, по които сме страна. Плюс запори на сметки, призовки, заплахи, нападения и тн. По същият начин прокуратурата на мафията подлага на репресии и биволите!

ПЕРАЛНЯТА ОБАЧЕ ЗАПОЧВА ДА СКЪРЦА И да се разпада, появяват се течове и принуждаваме „системата“ да се саморазобличава! Пламен Георгиев проверява Цацаров за незаконната пристройка и купената вила на половин цена, а Цацаров проверява Пламен Георгиев за незаконната сауна и недекларираната тераса от 160 кв.м. Натикахме свинете в калта в собствената им кочина и сега квичат и грухтят, но за обществото стана видно, че институциите са тотално презети от мафията и обслужват и защитават нейните интереси! Това е важна цел, която постигнахме. И за най-заспалите и заблудени вече е ясно, че прокуратура нямаме, че антикорупционен орган нямаме, че правителство нямаме, че правосъдие нямаме, че справедливсот няма! Имаме пленена от мафията държава, раздрана от корупция и крадлък, в която властват дебелите и законите на мафията! Имаме и непримирими граждани, бойци и биволи, които дават отпор и съпротива срещу това зло и въпреки всички репресии и удари не могат да ни смачкат!

Продължаваме! Няма вечни перални, само човешкият стремеж към свобода и справедливост е вечен. Очаквайте следващите действия и акции на БОЕЦ.

Дните на мафията са преброени и слугите им ще плащат солидарно със своите господари за извършените от тях престъпления!

Продължаваме!

Гражданско сдружение „БОЕЦ“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари