Кефът на КПКОНПИ да събере десет милиона лева ни е струвал над 23 милиона

4
Бих предложила да се закрие Цацаровата комисия, за да не издържаме стадо търтеи, които го играят бухалка
Бих предложила да се закрие Цацаровата комисия, за да не издържаме стадо търтеи, които го играят бухалка

Чувствам се леко угрижена. Комисията по корупция /оная с дългото име, което все го сменят, ама си е по/за корупцията/, се хвали навсякъде, че е взела 10 милиона лева от такива, които са ощетили държавата и общо взето, са корумпирани. Дотук – добре! Да кажем! Проявявам добра воля и не искам да питам колко комисията е платила като обезщетение за незаконни актове и при колко производства се е издънила.

Но….гледам аз бюджетът на оная Комисия за 2021 година и установявам, че кефът да съберат /за няколко години/ 10 милиона лева ни е струвал….23 400 700 лева!!!! Направо ако съм финансов министър, ще предложа да се закрие комисията и по този начин бюджетът ще е на печалба от цялата работа, а и няма да издържаме стадо търтеи, които го играят бухалка. Все ми се върти мисълта, че трябва да започнат работата си от самата комисия, ама замълчи, сърце! Не е хубаво да се говорят таквиз работи за Цацаровата комисия!

Та, мое предложение за подобряване на приходите и намаляване на разходите – съкратете търтеите, а имущество да се отнема след като съдът се произнесе дали човекът е виновен или не. Останалото са прийоми на мафията, приложени на ниво държава!

* КПД означава коефициент на полезно действия /с оглед високият процент на гласувалите за чалгаря, се чувствам длъжна да пояснявам дори общоизвестни факти/

Елена Гунчева

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари