Betway България сочи Челси като фаворит срещу Брентфорд на „Стамфорд Бридж“

0
„Сините“ от Лондон стартираха много силно кампанията в английската Висша лига
„Сините“ от Лондон стартираха много силно кампанията в английската Висша лига

„Сините“ от Лондон стартираха много силно кампанията в английската Висша лига

Възпитаниците на Томас Тухел ще искат на всяка цена да продължат победната си серия, а „пчеличките“ ще опитат да вземат нещо от своя съперник и да поднесат една от изненадите в кръга.

Раздираният от сериозна финансова неяснота – Челси, посреща борещия се за оцеляването си в Премиър лийг – Уотфорд, на 2 април от 17:00 часа на „Стамфорд Бридж“.

„Сините“ от Лондон стартираха много силно кампанията в английската Висша лига и бяха считани от специалистите на Острова за сигурен претендент на Манчестър Сити и Ливърпул за първото място в крайното класиране. Постепенно обаче футболистите на Томас Тухел загубиха ценни точки и така изостанаха от „гражданите“ и „мърсисайдци“ в борбата за титлата.

Все пак Челси към момента заема 3-ата позиция във временното класиране с актив от 59 точки и по всяка вероятност ще триумфира в топ 4 в края на първенството, което отново не е лош резултат.

„Сините“, които останаха без своя дългогодишен собственик в лицето на руския милиардер Роман Абрамович, са в серия от пет поредни победи в Премиър лийг и ще опитат да продължат серията си и срещу Брентфорд.

„Пчеличките“ понастоящем се намират далеч от опасната зона, заемайки 15-ото място в таблицата, като имат в актива си 30 точки.

В последния кръг момчетата на Томас Франк отстъпиха с 1:2 в гостуването си на Лестър на „Кинг Пауър Стейдиъм“ и сега ще искат да не допуснат второ поредно поражение, което обаче изглежда трудна задача.

Новият хит на родния пазар – букмейкърът Betway, дава много сериозно предимство за победа на Челси с коефициент от 1.37 срещу 9.00 за Брентфорд. Равенството пък е със ставка от 4.75.

Какви са шансовете на домакините и „пчеличките“ да си разменят попадения според Betway България – за опцията гол/гол английската компания дава висок коефициент от 2.20!

Друг възможен вариант за залог на тази среща е да комбинирате краен резултат и двата тима да отбележат – за успех на Челси и гол/гол коефициентът скача на 3.40 срещу 15.00 за победа и гол/гол на Брентфорд. Същата комбинация за равенство пък е оценена на 6.50.

Също така на официалния Betway сайт имате възможност да направите залози при невероятни коефициенти за топ 5 първенствата в Европа, двубоите от родната efbet Лига и голяма част от шампионатите на Стария континент.

Betway България има и страхотни оферти за всички свои нови клиенти. Бонус на Бетуей при регистрация достига до 100% от първоначалния депозит до 200 лева в секция Спорт.

Betway е един от международните брандове, които са отлично разпознаваеми в цял свят. Английският букмейкър се ползва с огромно уважение сред залагащите, а редицата възможности за залози на спорт правят компанията една любима дестинация за играещите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари