Бали със слама горяха в квартал "Средна кула"

0
Пожарникарите гасиха горенето близо 4 часа
Пожарникарите гасиха горенето близо 4 часа Снимка: Кадър: Ruse.news

4 сигнала са наложили намесата на пожарникарите в Русенско през изтеклото денонощие

Между 13:12 и 13:45 ч. екип от Първа РСПБЗН е гасил запалване в метален контейнер за смет на ул. Михаил Хаджикостов в Русе. В 17:27 часа екип на Втора РСПБЗН е бил изпратен на сигнал за дим, излизащ от товарен автомобил в колоната на Пътя Русе - Мартен. При пристигане на място се установява, че няма пожар, а димът е от отоплението на автомобила.

За времето от 18:37 до 19:05 ч. пожарникари от Втора РСПБЗН са потушили запалване в контейнер на ул. Драма в Русе.

В 03:31 часа дежурен екип от Първа РСПБЗН е изпратен на адрес в кв. Средна кула, където е възникнало запалване в бали със слама, струпани на камара с голяма височина. При пристигане на място е установено, че няма опасност за разпространение на пожара в съседни имоти или имущество. Екипът е работил там до 7:00 часа тази сутрин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари