Българи на опашка за ВИП сексклуб в Лондон

0
Клубът са нарича „Небесен кръг“ и в него членуват 60 двойки и 90 души индивидуално
Клубът са нарича „Небесен кръг“ и в него членуват 60 двойки и 90 души индивидуално

Заможни нашенци хвърлят луди пари във ВИП сексклуб на Острова

Българи са на опашка за ВИП сексклуб, готови да платят стотици хиляди лири за членство. Живеещи в Западна Европа нашенци, получаващи солидни доходи като консултанти в банки, компютърни и други фирми, са готови да платят огромни пари дори за местните стандарти, за да се доберат до заветното членство или поне да бъдат поканени за някое от партита, съобщава „Телеграф“.

Клубът са нарича „Небесен кръг“ и в него членуват 60 двойки и 90 души индивидуално. След като той нашумя заради телевизионен репортаж, започна да привлича желаещи от България, Полша, Чехия, Унгария, Полша и т.н. От клуба посочват, че най-актуалните им членове са от Източна Европа, но отказват да посочат дори от кои държави са заради строгата си политика за конфиденциалност.

Клубът организира най-стилните и тайни секспартита на света, твърдят британски медии. С предимство за членство са мъже и жени с отлични физически показатели, предпочита се да не са хора на средна възраст, а млади и готови за експерименти.

Едно от партитата се провежда в луксозна вила в Ибиса с вътрешно оформление като ренесансов венецианаски палат. Той е оборудван с огромно легло. На последното парти на него се побрали 250 души, които правели секс по предварително зададен сценарий.

На друго парти – в лондонска къща за 30 млн. паунда, гостите били дегизирани като същества от митологията – русалки, еднорози и т.н.

Дори членовете на клуба могат да не попаднат на някои от партита, въпреки че са направили заявка в срок. Участва се само по покана. Външни лица също попадат само след специална покана, като препоръките на членовете са с предимство. Смартфоните и другите технически средства се изземват на входа на клуба или съответното място.

Едни от най-стилните партита са маскените балове. Клубът се вдъхновява много от литературата и най-вече от филмите като „Широко затворени очи“. Едно от фетиш партитата било вдъхновено от книгата „Еротика“ на Мадона.

Освен тематичните партита, правени всеки месец, клубът предлага дискретни срещи всяка вечер.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари