"Атака“ се регистрира в ЦИК за изборите на 2 октомври

0
Волен Сидеров: „Атака“ е оригиналът, „Възраждане“ е изкуствена опозиция
Волен Сидеров: „Атака“ е оригиналът, „Възраждане“ е изкуствена опозиция Снимка: БГНЕС / Архив

Волен Сидеров: „Атака“ е оригиналът, „Възраждане“ е изкуствена опозиция

Атака“ се регистрира в Централната избирателна комисия (ЦИК) за предстоящите избори на 2 октомври с намерението да влезе в следващия парламент. Това обяви пред журналисти лидерът на партията Волен Сидеров.

Той посочи, че намерението им е да влязат в 48-ото Народно събрание, "за да разбият сценария", с който по думите на Сидеров през последната година е било вкарано едно „менте на „Атака“. „Атака е оригиналът“, обяви Сидеров и настоя, че "външни кукловоди и вътрешни тайни общества" били създалите на това менте.

Възраждане“ е изкуствена опозиция и затова „Атака“ трябва и ще влезе в парламента, за да има истинско опониране на евроатлантическата измама, посочи Волен Сидеров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    До 1
    По добре да гласувам за Волен,отколкото за Коцето.Не съм видял Волен да държи чуждо знаме и винаги предвожда съпартийците си.
  • 5
    1
    русенец
    Тоя или е излязъл от лудницата, или е свършил парите, че работи за субсидии.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари