Асим Адемов: "Росенец" бе съвместна акция на Христо Иванов и Доган

1
Сценаристите замениха "Атака" с партия "Да, България", за да вдигнат рейтинга и на ДПС, и на Христо Иванов, изрази мнение евродепутатът от ГЕРБ
Сценаристите замениха "Атака" с партия "Да, България", за да вдигнат рейтинга и на ДПС, и на Христо Иванов, изрази мнение евродепутатът от ГЕРБ

Росенец бе съвместна акция на Христо Иванов и Доган.

Това заяви в предаването"Студио Actualno" евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов. Той направи анализ на последните събития около протестите в България и сподели че според него акцията на Росенец е съвместно организирана от Христо Иванов и Ахмед Доган.

Адемов счита, че партия "Атака" е заменена от сценаристите на политическия процес с партия "Да, България".

"Имаше искрено желание у младите хора да засилят промените към по-добро в България. С течение на времето обаче това искрено желание беше потопено в партийни пристрастия", каза евродепутатът.

По думите на Адемов изпусната реплика за Маджо пояснява кой стои зад протеста. Има съмнение и за човека от Дубай, както и за човека от Белград, каза Асим Адемов.

"Познавайки добре обстановката в смесените райони, смея да кажа че това, което се разигра на Росенец, бе организирано от ДПС и Христо Иванов. По-рано тази роля играеше "Атака", но вече ги няма на политическата сцена. Сценаристите замениха "Атака" с партия "Да, България", за да вдигнат рейтинга и на ДПС, и на Христо Иванов", изрази мнение Асим Адемов.

Изпусната реплика за Маджо едва ли е сценарий. По самата реакция на г-н Иванов си правим извода, че беше доста притеснен от това, което влезе в кадър. Впоследствие даде няколко противоречащи си версии и това го дискредитира в очите на протестиращите, счита Адемов.

Евродепутатът заяви, че младите хора на протеста трябва да се разграничат от политиците там. Хасим Адемов посочи, че честите избори спомагат за изграждането на демократично общество, но влизане в спирала на избори, сега няма да е добър ход за страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари