Апарат срещу насекоми запали лятна кухня

0
Къщата е на семейство, което живее в Русе
Къщата е на семейство, което живее в Русе Снимка: БГНЕС

В русенското село Червен горя лятна кухня в съботния следобед, предаде БГНЕС.

Огънят тръгнал от апарат срещу насекоми, който бил включен в контакта. Леко пострада жена от семейството, собственик на къщата, но няма нищо сериозно.

Къщата в близост до стопанския двор е на семейство, което живее в Русе и идва само от време на време. Когато пристигнали в събота следобед, те решили да пуснат бушоните за тока, които обикновено били изключени. Когато пламнал огънят, семейството работело на двора и много късно видели, че лятната пристройка гори. На място извикали пожарникари от Две могили, които потушили пламъците. Къщата не е пострадала, с изключение на кухнята. Лекари от Спешна помощ са прегледали жената, която леко е обгоряла.

Инцидентите в малките населени места обаче се оказват проблем за пожарникарите, тъй като трябва да минават по тесни улици, които са обрасли с храсти и дървета. Клоните им пречат на придвижването на пожарния автомобил, отделно няма хидранти, откъдето да се вземе вода. Огнеборците настояват кметовете по места да вземат мерки, за да може те да реагират адекватно при спешни ситуации.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари