Администрацията в Русе получи благодарствено писмо

0
Поводът е допринасянето за прозрачност в борбата с корупцията
Поводът е допринасянето за прозрачност в борбата с корупцията

В Областна администрация Русе се получи благодарствено писмо от г-н Калин Славов, изпълнителен директор на Асоциация „Прозрачност без граници“.

Поводът е проведената на 4 юли, под ръководството на зам.-областния управител г-н Валентин Колев, информационна среща с участието на Областните съвети за прозрачност и гражданско наблюдение и за противодействие на корупцията.

Г-н Славов счита, че представеното и активно обсъдено изследване в рамките на инициативата „Индекс на Местната система за почтеност“ ще подпомогне устойчивостта на постигнатите резултатите на Община Русе в извършената годишна класация.

От своя страна, ръководството на администрацията оценява високо инициативата и вярва, че представянето на „Индекс на Местната система за почтеност“ пред Областните съвети ще допринесе за по-голяма прозрачност и почтеност в работата на публичните институции и организации.

Споделените по време на заседанието добри български и румънски практики са основа за бъдещото дискутиране на актуални теми и задълбочаване партньорството между институциите в трансграничния регион.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари