15-годишно момиче от Врачанско е в неизвестност вече пети ден

0
Родителите на Теди подозират отвличане с цел проституция
Родителите на Теди подозират отвличане с цел проституция Видео: NOVA

Родителите на Теди подозират отвличане с цел проституция

15-годишно момиче от врачанското село Краводер е в неизвестност вече пето денонощие. Притеснените родители го издирват както с полиция, така и сами.

Теодора излезе в 12 ч. през нощта, докато ние спяхме. Така пети ден тя не се прибра”, обясни пред NOVA бащата на момичето Тодор. Близките започват търсенето час, след като детето напуска дома си.

Родителите на момичето подозират, че то може да е било отвлечено за проституция, не смятат, че е избягало. Обясняват, че не са упражнявали насилие спрямо Теодора.

Близките ѝ апелират всеки, който я срещне, да се обърне към полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    ...
    Америка ни набива в главите тези цигански драми за да ги заобичаме, да им съчувстваме, да им помагаме. Точно както с украйнците, само те и само за тях плещят. Тези телевизии са нищо друго освен техни подлоги захранени с техни пари. Който не вярва е завършен малоумник.
  • 2
    1
    Мама ви мръсна.....
    Ми каква да стане циганката освен миризлива магистрална проститутка? Атомен физик? Учител по химия? Педиатър? Технолог? Електроинженер? IT специалист? Счетоводител? Мммм?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари