124 000 лева годишно взема шефката на НАП

0
Не работят и вътрешните системи на данъчните за 2,3 млн.лв., иде Кьовеши
Не работят и вътрешните системи на данъчните за 2,3 млн.лв., иде Кьовеши Снимка: БГНЕС

Писмо на работещи в данъчната администрация разкри срамната тайна на шефката на НАП Галя Димитрова. 

Жената, заради управлението на която изтекоха не просто личните, а данъчните, осигурителните и банковите тайни на над 4 милиона българи – всички работещи в държавата, а тя дори не си прекъсна ваканцията по тази причина, има годишен доход от 124 000 лева годишно, което прави 10 333 лв. на месец от нашите джобове, пише 19min.bg.

Медията се е обърнала към шефката на НАП за коментар, но тя по традиция не им е отговорила.

Галя Димитрова е лично отговорна за катастрофата с пробиването на сайта, пишат данъчните, още като заместник-изпълнителен директор, защото е била ресорна на дирекция Контрол. И е продължила с безотговорното отношение вече като директор.

Съвършено противозаконно, дирекцията СПИРА ПРИЛАГАНЕТО НА ЧЛ.32 ОТ ДОПК, което тя няма право да прави, нито друг, освен Народното събрание, което става с писмо от 07.08.2019 г. „до второ нареждане“.

Оказва се, че НАХАЛОСТ СА ОТИШЛИ 2,3 МЛН. ЛВ. ОТ ЕС ЗА ВЪТРЕШНИТЕ СИСТЕМИ НА НАП, които не са стиковани, а голяма част от информацията не е достъпна за огромната част от реално работещите експерти – припомняме, че ръководителите в системата вече са рекордните над 30%, както оповестиха синдикатите в НАП.

В това число е достъпът до връзката с Агенция Митници и Имотния регистър, което пък показва защо са неефективни про форма проверките например по апартаментните гейтове – напомняме, че финансовият министър Горанов например има деклариран пред Имотния регистър апартамент, който не декларира пред КПКОНПИ и никой не фиксира това нарушение на закона.

„НЕПРЕКЪСНАТО ИМА СРИВ В РАБОТАТА НА ПРОГРАМИТЕ – СПИРАТ ДА РАБОТЯТ И НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ СЪОТВЕТНАТА СПРАВКА ИЛИ ДЕЙСТВИЕ. ГОЛЯМО ЧУДО Е В ЕДИН ДЕН ДА РАБОТЯТ ВСИЧКИ ВЪТРЕШНИ ПРОГРАМИ В НАП, НЕОБХОДИМИ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ДАДЕНА РЕВИЗИЯ“, алармират работещите в НАП. Няма и архив за лесно търсене на ЕГН, което доплънително бави обрича проучванията на претрупаните данъчни.

КЪМ 2,3-ТЕ МИЛИОНА, ПОТРОШЕНИ НАХАЛОСТ ЗА ПРОГРАМИТЕ ПО ОП АДМИНИСТРАТИВЕН КАПАЦИТЕТ И СОЦИАЛНИЯ ФОНД, ПРЕДСТОИ ДА СЕ ДАДАТ ОЩЕ МИЛИОНИ ЗА ДОРАБОТКА. КОНТРОЛЪТ Е НУЛЕВ, А ПАРИТЕ ТЕКАТ КАТО РЕКА, сигнализират още работещите в данъчната администрация.
ТЕ ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ КЪМ ЕВРОПЕЙСКАТА СЛУЖБА ЗА БОРБА С ИЗМАМИТЕ ОЛАФ, КОЯТО И НИЕ СЕЗИРАМЕ, ЗА ДА СЕ ПРОВЕРИ ПРАВОМЕРНО ЛИ СА ДАДЕНИ И КАК СА УПОТРЕБЕНИ СЕРИОЗНИТЕ СРЕДСТВА ЗА УМИШЛЕНО ИЛИ ПОРАДИ НЕКАДЪРНОСТ ОПОРОЧЕНИТЕ ИТ-СИСТЕМИ НА НАП.

Ще се постараем, чрез български евродепутати, които са ни колеги, казусът с потрошените нахалост европари да достигне и до новоизбрания главен прокурор на ЕС Лаура Кьовеши, освен, че още днес го изпращаме и на главния говорител на Европейската комисия, за да го докладва и да го предаде на председателя, както винаги съвестно прави.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари