Дивна катастрофира край село Българене

0
Младата русенска изпълнителка е катастрофирала завчера със собствения си автомобил "Тойота Корола"
Младата русенска изпълнителка е катастрофирала завчера със собствения си автомобил "Тойота Корола"

Младата русенска изпълнителка Дивна е катастрофирала завчера със собствения си автомобил "Тойота Корола" край плевенското село Българене, пише вестник "Бряг", който научил за инцидента от плевенската полиция.

За щастие талантливото момиче не е ранено, но спътничката ѝ е с два счупени крака.

Произшествието станало около 13 часа при пътуване към София. 20-годишната Дивна гостувала през уикенда на родителите си в Русе заедно със своя приятелка от София. Към обяд двете момичета тръгнали да се прибират към столицата. Шофирала Дивна. Край село Българене при изпреварване шофьорката губи контрол над автомобила и той излязъл от пътното платно вляво по посоката си на движение, и се ударил в крайпътна мантинела.

При катастрофата е пострадала пътничката в автомобила, на 20 години от София. Екип на противопожарната охрана в Плевен е бил извикан на местопроизшествието, за да извади пострадалото момиче от колата. С фрактури на двата крака, то е било настанено за лечение в клиника по ортопедия и травматология в Плевен, след това е откарано в столицата. Пробата на Дивна за алкохол е отрицателна. Извършен е оглед на местопроизшествието, образувано е досъдебно производство.

Както е известно, Дивна  доби популярност с участието си в ТВ риалити формата „Пей с мен“, в който тя печели заедно с Миро едва на единадесет години, а певецът по-късно стана неин продуцент. Талантливата изпълнителка, която завърши Националното училище по изкуствата в Русе, вече живее и учи в София, където продължава успешната си кариера на поппевица. Постоянно е канена на участия в страната, изпълнява и свои музикални проекти.

Източник: Вестник Бряг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари