9 предмета в спалнята, които саботират секса

0
Най-големите страстоубийци
Най-големите страстоубийци

Няма толкова незабравима вечер, като тази, в която се сгушвате между чаршафите с гаджето... и телефонът ти започва неудържимо да звъни.

Докато говориш по телефона, погледът ти трескаво започва да обикаля стаята и неволни мисли нахлуват в главата ти. „Колко пране се е събрало“, „Дали не е време да сменя чаршафите“... накрая желанието ти за секс се е изпарило яко дим, споделя cosmopolitan.bg.

Обвинявай фазата на луната или хороскопа ти за липсата на оргазъм тази вечер, но истината е една: претрупаната ти спалня е виновна за „сухото“ положение.

1. Телефонът

Освен факта, че трябва да зарежеш телефона си и всякаква друга техника, ако искаш да спиш спокойно (а се чудиш защо си уморена през цялото време), близостта на смартфона влияе отрицателно на сексуалния ти живот. Важно е да се фокусираш върху партньора си, а не да си залепена за Фейсбук, когато си легнете. И така.... тези работни имейли, които няма нужда да изпращаш в 12 вечерта, ще почакат. Това се отнася и за видеоклиповете с котки и кучета в YouTube.

2. Телевизорът

Обичаш да гледаш телевизия легнала и да заспиш по средата на филма? По-добре запази гледането на сериал след сериал за всекидневната. Ако искаш сексуалните ти рпеживявания да станат по-горещи, разбира се.

3. Мръсните ти чаршафи

Това няма нужда от уточняване, но ако спалнята ти е мръсна, желанието за секс започва да клони към нулата. Така де, мърлявите чаршафи не означават автоматично „секси бърлога“. Сменяй ги редовно, особено ако си била болна. Гласувай с две ръце за хигиената!

4. Купчината ненужни вещи

Ако из стаята ти са пръснати всякакви вехтории и дрехи, атмосферата е далеч от секси. Последното нещо, за което искаш да се сещаш, докато се гушкате, е разхвърляната стая на гаджето ти от университета и празните бирени кутийки наоколо. Трудно е да ти дойде настроение, нали?

5. Цветът на стените

Проучване, направено от мебелната фирма Littlewoods сочи, че хората, боядисали стените си в сиво правят по-малко секс от останалите. За разлика от тях, боядисалите стените в лилаво, биха накарали всички да завиждат на сексуалните им преживявания. Тук има само една уловка – предпочитанията ти към цветовете също влияят на способността ти да се възбуждаш повече или не.

6. Ако имаш спомени от бившия в стаята

Предполагаме, че си изчистила спалнята си от всички вещи на бившия си, преди да скочиш на следващия, но ако не си – бързо се заеми със задачата. Ясно е, че спомените от предишната ти връзка, които се мотаят из стаята ти, биха повлияли негативно на сегашната, но ще се учудиш колко хора забравят да направят „чистка“. Възможно е дори да задържаш вещите на подсъзнателно ниво. Дори забравена в шкафа снимка може да въздейства отрицателно на либидото ти. Разтърси се още веднъж из всички кътчета и изхвърли ненужното.

7. Гадни миризми

За повечето хора, мирисът на застоял въздух, разваляща се пица и мръсни чорапи не е особено възбуждащ. Лошото е, че тяхната миризма не изчезва веднага след като почистиш. Замаскирай тези саботьори на сексуалното желание с помощта на ароматна свещ или есенциално масло.

8. Неправилни вещи върху шкафа

Случвало ли ти се е да правиш свирка на някого, само за да вдигнеш поглед и видиш как майка му те гледа от снимката на шкафа? Да се надяваме, че не, но тази история идва да ти подскаже да почистиш спалнята си. Погледни сериозно на нещата. Какво има на шкафа ти? Списък за пазаруване, купчина книги, които не си дочела, снимка на семейството ти? В идеалния вариант, трябва да оставиш само предмети, които подстрекават към интимност и създават романтична атмосфера. Спалнята ти трябва да е оазис за сън и секс, никакви други занимания.

9. Флуоресцентно осветление

Неприятната светлина, напомняща за тази в офиса, не се харесва на никого. Моля те, смени крушките веднага или се примири, че скоро ще се превърнеш в главен участник във филма „100-годишният девственик“.

Източник: cosmopolitan.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари