Вачкова свали 17 килограма с диета "Зоната"

1
Владо Пенев пък е стопил 20 кг със същия режим на хранене
Владо Пенев пък е стопил 20 кг със същия режим на хранене

Марта Вачкова свали 17 килограма само за година, следвайки диетата “Зоната”.

Започва я след обикновен обяд с Катя Божкова, предава 24 часа. “Мартина, знам, че мога да ти помогна, и то не за да си слаба, а за да си здрава”, казала Божкова и с тези думи успяла да спечели актрисата. “Като публична личност доста хора са в течение на това колко диети съм опитвала, колко пъти качвам или свалям килограми”, казва Вачкова.

На 24 май, когато се навърши година от срещата им, актрисата покани Божкова на един “зонов” обяд. “Тази жена започна да ми готви в дома си и да ми доставя всеки божи ден 5 хранения по зоната. Вдъхнови се от моите резултати, видя ефекта и направи своята кухня zchef. Вече храни целия артистичен свят - журналисти, артисти, музиканти и др. Всички около мен се запалиха и постигнаха толкова добри резултати”, казва Вачкова.

Ако решите да следвате “Зоната”, може да готвите и сами. Даже има фейсбук група, която се казва “Зоната” на око”.

Трудно е да спазваш изискванията с грамовете, но лека-полека се научаваш как да готвиш и да комбинираш храната. Важното е, че всяко от петте хранения на ден трябва да е на принципа 30% въглехидрати, 30% мазнини и 40% протеини. Има обаче и много детайли. Въпреки тях хората могат да се научат. Руслан Мъйнов вече си готви сам и има толкова хубави резултати. Той е моят стимул”, обяснява актрисата.

Тя успява да вдъхнови и актьора Владо Пенев да започне Зоната.

“Той е моята гордост. Отслабна с 20 кг”,казва Вачкова. Но при мъжете свалянето на излишно тегло е по-лесно. Освен това Владо Пенев тренира активно и така ускорява процеса.

Зоната” не забранява никаква храна, а те учи да я комбинираш правилно. Например, ако искаш да изядеш една ябълка, трябва да хапнеш парче филе или сиренце и няколко бадема. Просто добавяш, а не изключваш храни”, обяснява Вачкова. Затова и никак не ѝ било трудно първите няколко дни да спазва режима.

“Те са вдъхновяващи, защото ядеш разнообразни и вкусно приготвени храни, но балансирани. Ядеш и слабееш”, казва актрисата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари