Samsung случайно показа тайния гъвкав смартфон Galaxy X

0
Иновативният смартфон бе показан за няколко часа и след това премахна
Иновативният смартфон бе показан за няколко часа и след това премахна

Специалистите на PhoneArena откриха в официалния сайт на Samsung тайния гъвкав смартфон, информация за който неотдавна се появи в мрежата.

Иновативният смартфон бе показан за няколко часа и след това премахнат от Samsung, но информацията бе съхранена от медиите и хвърли известна светлина на бъдещия смартфон, пише Kaldata.com.

Оказа се, че смартфонът Samsung Galaxy X, който трябва да извърши революция на пазара на мобилните устройства, е с номер на модела SM-G888N0.

Изтичането на информация от този род означава, че този флагман наистина съществува и сега се провежда подготвителната работа по неговото излизане на пазара. Според редица уеб-портали, новият смартфон ще се продава единствено на територията на Южна Корея в ограничен тираж от 100 000 устройства.

Ако потребителите приемат добре новия Samsung Galaxy X с гъвкав корпус, то южнокорейската корпорация ще продължи работата си в това направление, за да може през 2018-1019 години да представи на международния пазар още по-съвършен смартфон. Засега не се знае как ще изглежда новия телефон, но е известно, че Samsung има няколко ключови патента в това направление, които показват, че новият смартфон ще има гъвкав екран и гъвкав корпус.

Източник: Kaldata.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари