Samsung вече работи по Galaxy S9

0
Samsung Electronics вече пристъпи към разработването на своя нов флагмански смартфон
Samsung Electronics вече пристъпи към разработването на своя нов флагмански смартфон

Samsung Electronics вече пристъпи към разработването на своя нов флагмански смартфон – Samsung Galaxy S9.

От момента на презентацията на флагманските устройства Samsung Galaxy S8 и S8+ минаха малко повече от 2 седмици. Смартфоните дори още не са постъпили в продажба, а южнокорейските медии съобщават, че вече е започнало разработването на следващия модел – Galaxy S9.

Както съобщава The Investor, работата над дисплейните панели за Samsung Galaxy S9 е започнала още в края на миналия месец.

Ако това е истина, то южнокорейският производител е пристъпил към създаването на смартфони ново поколение едва ли не половин година по-рано от обичайното.

В дадения момент отдел на Samsung вече работи върху ключовите елементи в новото устройство – в частност над дисплея, който ще заема още по-голяма част от лицевия панел на телефона.

Доставките на първите образци OLED-екрани са предвидени за средата на април. А около месец след това корейският производител ще планира и другите съставни части за Galaxy S9.

Според някои причината за толкова ранното стартиране на работата над новото устройство се крие в строгите изисквания към системата за контрол на качеството. Те бяха въведени след фиаското с Galaxy Note 7.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари