Samsung пуска 5G смартфон с 6 камери

0
Версията на флагмана ще се нарича Galaxy S10 X
Версията на флагмана ще се нарича Galaxy S10 X

Вече знаем, че флагманската серия смартфони Galaxy S10 ще бъде представена на 20 февруари по време на събитието Unpacked в Сан Франциско.

Според изтеклата неофициална информация, Samsung ще представи три версии на Galaxy S10 – S10, S10 Plus и бюджетният S10 E. Но освен тях ще има още минимум един модел с поддръжката на 5G, който много се различава от другите, пише Kaldata.com.

Според уеб портала ETNews, 5G версията на флагмана ще се нарича Galaxy S10 X и ще излезе на пазара малко по-късно от другите модели. През месец март 5G смартфонът ще може да бъде закупен в Корея, а след това и в другите държави, в които има мобилни мрежи от пето поколение. Според тази информация, 5G версията ще бъде най-скъпата в цялата серия и се очаква цената на този смартфон да достигне 1400-1500 американски долара. В същото време, прогнозната цена на Galaxy S10 E е $800.

Освен поддръжката на 5G мобилните мрежи, Galaxy S10 X ще има шест камери – четворна основна и двойна предна. Както и скенерът за пръстови отпечатъци, така и предната камера са вградени в екрана. Смартфонът е оборудван с 6,7-инчов Super AMOLED дисплей и ще разполага с до 10 GB оперативна памет и до 1 TB флаш диск.

Устройството ще използва топ-процесора на Qualcomm или Samsung в зависимост от региона на продажби. Захранването е акумулаторна батерия с капацитет 5000 mAh.

Източник: Kaldata.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари