Захариева вече говори от името на целия свят

0
Предупреждава Асад, размахва пръст на Русия, говори на ухо на всички световни лидери. Господи, каква жена! Каква камбанария!
Предупреждава Асад, размахва пръст на Русия, говори на ухо на всички световни лидери. Господи, каква жена! Каква камбанария! Видео: БГНЕС

Използването на химическо оръжие е престъпление.

Това заяви българският външен министър Екатерина Захариева.

„Многократно сме изразявали категоричната непримиримост срещу употребата на химическо оръжие. Подчертаваме, че няма кауза, която да оправдава убийството на невинни граждани, сред които и деца. Използването на химическо оръжие е военно престъпление“, заяви министър Захариева.

Тя посочи, че в отговор на поредната химическа атака срещу цивилни жители в Сирия тази нощ САЩ, Великобритания и Франция предприеха ограничен удар срещу съоръжения, свързани с производство на химически оръжия. Спред нея целите са подбрани прецизно, така че да няма жертви.

Захариева не очаква ответен военен удар от страна на Русия

"Външнополитическото ни недоносче Захариева вече говори от името на целия свят. От наше име й е твърде малко.

Тя е дълбоко просветена, с нея се съгласуват военни операции на НАТО, ръководи екипи по международна сигурност и между другото управлява с наполеонов замах българското външно министерство. Предупреждава Асад, размахва пръст на Русия, говори на ухо на всички световни лидери. Господи, каква жена! Каква камбанария!

Какво да кажем за воеводата-министър. Откъдето й да го погледнем, все е смешен. И като чуя уверението му, че няма основания за вдигане на българската армия в бойна готовност, направо припадам. Другарю Каракачанов, ако не съм аз и такива луди глави като мен да дойдем запас в трудни за България времена, няма кой друг да умира за тази ограбена и заразена с престъпност бедна държава. Ако не облека отново офицерския си шинел, дебелите ви задници ще бъдат разкъсани без да разберете как и защо. А ако разчитате на НАТО да пази България в световен конфликт означава, че сте пълни олигофрени, за които първи трябва да се погрижим.

България, приятели, не е Борисов! Нито неговата политическа и клиентелистка пасмина. Докато не приключим завинаги с тези престъпни говеда, България ще остане заключена на кръстопът в желязна хватка между четири империи. Излизането от тази хватка не става със срамни договори нито с празни надежди!!! Става с разум, какъвто дебелите ни оядени и напити с кръв политически въшки не притежават...", пише Николай Марков в социалната мрежа.

 

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари