Огромно задръстване блокира пътя към „Дунав мост”

4

Блокирани са камиони, коли и автобуси

Огромна тапа за пореден ден на „Дунав мост”. Тировете са спрели на пътното платно и в двете посоки и пътуващите по направление от и към Русе не могат да се придвижват.

В задръстването участват не само камиони и леки автомобили, но и автобуси, пътуващи по линията между Русе и Силистра.

Пътуващите твърдят, че въпреки обещанията на местните и държавни власти да ограничат спирането на камионите извън този път, задръствания се получават всяка сутрин, предаде Нова телевизия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    Минчо
    Аз не мога да разбера... Селяка си иска като на село, два автомобила по улицата. Ами като не искате трафик стойте си на село. Копайте доматите, две прасенца, пилета и овце и ще изкарате годината. Ама хем иска в града, хем път да му правят всички, за да му е селско. Е, няма как да стане. Това, че сте в трафик десетина минути е много малка цена за селските ви глезотии.
  • -1
    7
    laina
    laina
  • 5
    6
    Името
    Властите не са в състояние да решат нито един проблем. Всички са ялови некадърници! Каквото и да ви говорят по телевизията.... Тези които ни управляват никога не са изкарали 2 лева, знаят само да крадат. Полицаите стоят отстрани и се подхилкват - "онези с големите болтове на пагоните да кажат". Това е жалката истина.....
  • 13
    5
    Гост
    Обещанията на градоначалниците не струват и хартията, на една единствена бюлетина.
  • 10
    4
    Коко
    Еми къде да спрем накарайте румънските идиоти полицай да работят и камиони няма да има не може на този трафик да работят само 2кантара никой не му се стой на пътя като куче повярвайте
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари