Калина Константинова: Виждаме абсолютната импотентност на ГЕРБ

0
bTV / стоп кадър
bTV / стоп кадър

За два месеца няма нито разговори, нито коалиционни преговори, нито някаква визия, каза тя

Виждаме абсолютната импотентност на ГЕРБ да направят каквито и да е крачки и постъпки с реализирането на първия мандат. Това каза в предаването „Лице в лице“ по bTV Калина Константинова от „Продължаваме промяната“.

За два месеца няма нито разговори, нито коалиционни преговори, нито някаква визия, заради което в този вакуум ние да действаме по-бързо и да представим нашата визия., защото ние имаме план за управление, имаме визия как да излезем от тази криза, имаме визия как да помогнем на хората и как да се борим за решаването на техните проблеми, а не да се занимаваме с другите партии за измислените им начини, по които да решават собствените си партийни проблеми“, каза Калина Константинова.

Тя допълни, че са готови да поемат отговорност с правителство на малцинството между „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!
Етикети

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари