Как ще оцеляваме с тези безобразни цени

2
Не е само за храната, двойно скочиха и лекарствата
Не е само за храната, двойно скочиха и лекарствата Снимка: Dunavmost

Не е само за храната, двойно скочиха и лекарствата

Пенсионерка съм, вземам около 500 лв. и не знам как ще оцелявам занапред. Влизам в магазина, купувам си хляб, сирене, малко маслини, яйца и олио и оставям близо 20 лева. Сами пресметнете, ако трябва да се храня що-годе нормално, за какви пари става дума, пише читателка на вестник Ретро.бг от Пловдив.

Но това е само за храната, която поскъпна двойно. Пак двойно скочиха лекарствата, а аз имам много заболявания и пия с шепи. Отделно зимата, като дойдат сметките за отоплението, как ще се оправям, не знам. Все за увеличения на пенсиите говорим, а инфлацията ги поглъща. За едни има големи увеличения, за други – не.

Питам господа политиците как ще я караме в тая мизерия. Кога ще направят те нещо по въпроса хората в тая държава да заживеят по-нормално? Замислят ли се изобщо за народа? Вече спрях да ги гледам в парламента, защото не мога ги понасям. По цял ден се карат, обиждат се, подвластни на егото си. Явно толкова се мразят, че забравят за какво са изпратени в тази сграда. Спрях и да гласувам, защото всички надежди за промяна се оказаха измамни и вече нямам доверие на никакви „спасители“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Госпожа , колко сте интересна
    Задавате въпрос дали мислят за хората. Мислят непрекъснато , но да не забравяме , че мислят и за себе си, и то многооо !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари