Инфаркт покоси летовник на плажа в Бургас

0
Мъж от Ямболско на 47 години почина на плажа
Мъж от Ямболско на 47 години почина на плажа Снимка: Dunavmost / архив

Инфаркт покоси 47-годишния Борис И. на плажа в Бургас

Това съобщиха очевидци, предаде Флагман.бг. Мъжът е издъхнал на място и преди минути е изнесен от плажната ивица. Той стоял твърде дълго на слънце, влязъл във водата, за да се разхлади и след минута буквално бил посечен, разкриха ужасени свидетели на инцидента.

Репортерската ни проверка показа, че Борис е от Стралджа, ЯмболскоБил на бургаския плаж с приятели и извънредно горещото време е оказало фатални последици за него. До шезлонга му полицейски служители откриха 10-ина бири, които изглежда е консумирал в последните часове.

Лекари препоръчват хора със сърдечни проблеми да не се излагат продължително време на слънце, както и да не се препива с алкохол на плажа.

В Португалия заради жегите за последните две седмици има над 700 жертви, а в Испания - над 1000. Синоптици предупреждават, че от другата седмица топлата вълна ще дойде и към България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари