Богомил Бонев: Хайде Гном и Нос да отиват политически на едно по-добро място

0
При това положение ДБ изпадат под чертата
При това положение ДБ изпадат под чертата

При това положение ДБ изпадат под чертата

"Току що съобщиха първите резултати от изборите. ПП ще се яви самостоятелно и няма да си дава листите на градските тарикати от ДБ. Правилно решение. ДБ щяха да ги прекарат с преференциите.

При това положение ДБ изпадат под чертата.

Те много се надяваха да прилъжат ПП и на гърба им да се промъкнат в парламента. Понеже се мислят и за умни, пак са си казали, както в коалицията им ГЕРБ: "Те ще са шията, ние ще сме главата".

Да, ама не. Хайде Гном и Нос да отиват политически на едно по-добро място."

Богомил Бонев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    До 3
    То Бого,Боко - едно и също! Тоя си живее в миналото,с надеждата, някой да се сети за него..
  • 6
    3
    ...
    Точно така Бого. На място казано.
  • 1
    2
    Тъжно
    Поредната отрепка изпълзя отново от тинята.
  • -4
    1
    потрес!
    Много ти изневерява паметта бе, лакей кремълски, сарайско-банкянска подлого и мерзавец от класа, много! Защото, "другарче" на един свиреп руски мафиот, когото Иван Костов изгони от България, ти беше чест от тези "градски тарикати", нали?! И започна да изливаш кофи с помия тях, след като те изритаха като въшливо улично псе! И хич не бери грижа за ДБ, нищожество Богомилово! Гледай си Ноната, хотела, слугинажа към онзи свинар от село Маноле и затваряй мръсната си уста! А просташките обиди и "подигравки" ги адресирай към господарите ти - кремълските лакеи, безродници и национални предатели! Впрочем, какво стана с "хотелчето" ти бе, Богомилбонево нищожество?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари