Уволняват катастрофиралия пиян лаборант от МВР

1
Подобни случаи няма да бъдат толерирани независимо дали засягат униформени или цивилни служители
Подобни случаи няма да бъдат толерирани независимо дали засягат униформени или цивилни служители Снимка: Радио Велико Търново

Подобни случаи няма да бъдат толерирани независимо дали засягат униформени или цивилни служители

Ръководството на Областната дирекция на МВР във Велико Търново остро осъди поведението на 50-годишен експерт в полицейската лаборатория за изследване на алкохолни проби, който катастрофира тази нощ с над два промила алкохол в кръвта.

"Служителят е задържан за срок до 24 часа. Ще бъде отстранен от длъжност. Започнато е дисциплинарно производство. Подобни случаи няма да бъдат толерирани независимо дали засягат униформени или цивилни служители", съобщиха от МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Леко, леко
    Леко с уволнението. Няма съд, който да подтвърди уволнение по показание на дрегер. А човекът очевидно има начини и хора, които да направят така, че кръвната му проба да е чиста. Ще платите едни здрави обещетения и пак ще го назначите на работа. Ама не е проблем, нали ние ви плащаме свинщините.
  • 2
    2
    Ерес
    Масови тестове за алкохол и наркотици на 100% от служителите на МВР! А, чакай, то така ще останете без хора....
  • 3
    1
    18
    Прах в очите. После ще заведе дело, ще го върнат тихомълком на работа, че и обезщетение ще вземе.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари