Анализатор: Ако Путин нареди ядрена атака, заповедта му няма да бъде изпълнена

0
Експертът по Русия Христо Грозев смята, че никой няма да изпълни заповедта на руския държавен глава
Експертът по Русия Христо Грозев смята, че никой няма да изпълни заповедта на руския държавен глава Снимка: Wikimedia Commons

Основният страх на международната общност е дали Русия ще прибегне до използването на ядрено оръжие

От началото на руската инвазия в Украйна на 24 февруари, основният страх на международната общност е дали Русия ще прибегне до използването на ядрено оръжие. Какво ще стане, ако руският президент Владимир Путин се реши на тази стъпка и издаде заповед за използването на ядрения арсенал на страната, за да атакува Украйна или някоя западна страна?

Пред "Дейли Мейл" анализаторът и експерт по Русия Христо Грозев, изпълнителният директор на разследващото издание Bellingcat, обясни, че никой няма да изпълни заповедта на руския държавен глава, пише Novini.bg

По думите му, предвид слуховете, че Путин скоро може да умре, никой от вътрешния му кръг няма да рискува да бъде изправен пред нов Нюрнбергски процес за започване на ядрен конфликт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    Копейкин
    аааа, защо така, защо плъховете тръгват да напускат кораба? Нещо май не е като да маршируваш на Червения площад или да убиваш деца, жени и старци.
  • 2
    1
    Деливерски
    Никой няма право от каквато и да е трибуна,да раздава живот и смърт. Грозев,да си представим хипотетично,че не дай си Боже изпревариш Путин по "оня" път. Грехота е да искаш нещо,за което Господ няма хабер!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари