"Ядрената триада" на Русия започна усилено бойно дежурство

0
Съобщението идва само ден след като президентът на страната Владимир Путин заръча на военното командване да приведе в повишена готовност стратегическите сили за отблъскване, в които влиза и ядреното оръжие
Съобщението идва само ден след като президентът на страната Владимир Путин заръча на военното командване да приведе в повишена готовност стратегическите сили за отблъскване, в които влиза и ядреното оръжие Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Стратегическите ракетни войски, Северният и Тихоокеанският флот, както и далекобойната авиация на Русия започнаха да дават усилено бойно дежурство

Стратегическите ракетни войски, Северният и Тихоокеанският флот, както и далекобойната авиация на Русия започнаха да дават бойно дежурство с подсилен състав. Това обявиха от военното министерство на Русия, цитирани от РИА НОВОСТИ и bTV.

Обединението на ракетни(интерконтинентални, със сухоземно базиране), морски(вкл. подводни) и военно-въздушни войски, който носят ядрено въоръжение се нарича ядрена триада

Съобщението идва само ден след като президентът на страната Владимир Путин заръча на военното командване да приведе в повишена готовност стратегическите сили за отблъскване, в които влиза и ядреното оръжие.

Действията на Русия бяха оправдани с "агресивни изказвания" от страна на Запада, посочва още РИА НОВОСТИ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    daskal
    Дано около този откачения има хора с разум и достойнство, които да не позволят ядреното безумие! В ядрена война победители няма да има. И всички го знаят.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари