Земеделската служба в Бяла се сдоби с нов офис и автомобил

2

Димитър Славов преряза лентата на новите помещения

Днес с тържествен водосвет бе открит новият офис на Общинска службаЗемеделие“ гр. Бяла на адрес ул. „Иван Вазов“ №23 (бивша ДГ „Първи юни“).

Кметът на Община Бяла Димитър Славов, директорът на Областна дирекция „Земеделие“ Владимир Тедески и началникът на ОСЗ Бяла Веселина Иванова прерязаха лентата на официалното откриване.

Г-н Тедески зарадва ОСЗ Бяла и с още една придобивка – чисто нов автомобил, който ще улесни работата им със земеделците в региона, съобщиха от пресцентъра на Община Бяла, Русенско.

Помещенията са предоставени от Община Бяла, а ремонтът и обзавеждането са реализирани със средства от Министерството на земеделието и храните и Областна дирекция.

Неоценима логистична подкрепа е оказана и от земеделските производители в района: Иван Ангелов („ГПК Наркооп-Бяла“), Милен Лазаров („Агростайл“ ЕООД), Лъчезар Лунчев (ЗКПУ Пейчиново) и Станислав Стефанов.

Общинска службаЗемеделие“ гр. Бяла напомня, че в момента тече кампания по прием на заявления за директни плащания 2024 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари