Сега разбрахте ли защо Борисов не подаде оставка през 2020 година?

15
Тези изроди са извършили толкова много и такива зверства и престъпления, че ги е страх от собствените им сенки
Тези изроди са извършили толкова много и такива зверства и престъпления, че ги е страх от собствените им сенки Снимка: БОЕЦ - България Обединена с Една Цел / Facebook

Тези изроди са извършили толкова много и такива зверства и престъпления, че ги е страх от собствените им сенки

СЕГА разбрахте ли защо Борисов не подаде оставка през 2020 г. и полицията биеше граждани и журналисти, като в Москва и Турция? Разбрахте ли защо Шиши не дава?

Защото тези изроди са извършили толкова много и такива зверства и престъпления, че ги е страх от собствените им сенки. Загубят ли властта и контрола върху прокуратурата и МВР въображението им е слабо да си представят в какво клипчета ще ги снимат в ареста и затвора. Толкова много хора, бизнеси, съдби и животи са съсипали, че на тумби ще ги преследват хората по улиците и площадите.

Хаоса и анархията обаче не дават отговори. Линча и саморазправата не са решение, макар че и до там може да се стигне.

Решението е - отстраняване на Сарафов и Калин Стоянов, отстраняване на Борисов и Пеевски от властта и отпушване на съдебната система и тя ще свърши останалото - съд, затвор и конфискация на заграбеното! Това със сглобки с мафията не може да стане. Начина е - тотална съпротива и борба срещу мафията на всички фронтове. Пълна изолация на Борисов и Пеевски. Натиск по ТУРСКИ ПОТОК и останалите разследвания на БОЕЦ и престъпления на наглите докато принудим институциите да се задействат.

Не трябва да спираме, гражданите не трябва да изпускаме инициативата, не трябва да правим компромиси.

За истински свободна и правова България!

БОЕЦ водим тази битка и тя продължава!

Георги Георгиев / БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    13
    Батко
    Абе то хубаво,но явно има и външни сили които ни влияят.Та бизнеса в България получи ISO преди 15 години.Бизнесът (мафията) вече тясно се диктува от южна,западна съседка.Москва като патентовчик на нашата икономика и съзнание си прибира такса патент,а от излишъка на мръсното счетоводство на великия запад "Ганя" крадне и се самозабравя.Затова и ликвидността на БГ левът е 2<1€ .Те Герб си назначиха 5000милиционера да ги пазят още преди 10 на години.
  • 1
    12
    Защопъкне
    Колко пари плащаш за да ти коментирам клапата за налягане???
  • 3
    11
    Иванчо
    То се знае че Бочко е най големия крадец и мафиот в тази пропаднала държава .Но няма кой да го съди
  • 15
    10
    Stoian
    Пак вьрвете и гласувайте за гангстерите Герб, престъпници и мафия,и ще бъдете бедни ижалки,те са затвор и разстрел, всички!
  • 1
    9
    До седми
    Абе как този смешник ще събере 5 000 подписа. Той едва събир 50 души по неговите поръчкови мероприятия, като от тези 50-те са отишли само за пари
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари