Зуека и Рачков се вихрят като Елица и Стунджи

2
Водещите на "Като две капки вода" предизвикаха истински фурор с превъплъщението си
Водещите на "Като две капки вода" предизвикаха истински фурор с превъплъщението си Видео: Нова телевизия

Водещите на единственото шоу за преобразявания в България предизвикаха истински фурор с образите на Елица и Стунджи.

Емблематичният тандем реши да избере именно парчето „Вода“ за традиционното преобразяване за сезона, показа Нова телевизия. 

Взривяващото изпълнение с ударни инструменти и народни мотиви се оказа едва началото за изпълнената с вълнуващи изпълнения вечер.  

„С нищо не отстъпваш на Рики Мартин“, поздрави Хилда Орлин Павлов, който донесе латино жар на сцената с темпераментно изпълнение на „La Vida Loca”. 

Преслава получи най-голямото признание от Фънки, който обяви образа й на Аксел Роуз за най-доброто й преобразявне до момента в шоуто. Поп фолк изпълнителката изправи публиката на крака с неподозиран рок ентусиазъм.  

Въпреки че Поли Генова нямаше възможност да присъства на живо в шоуто, тя предизвика усмивки в залата с изпълнението на парче на Прея. Нейната колежка, която се преобрази като Антонио Бандерас, получи критика за липсата на достатъчно енергия в безкомпромисния Антонио Бандерас. 

Журито отбеляза и вокални неточности в изпълнението на Джулия Бочева, която показа темперамент в ролята на Роби Уилямс, но не успя да доближи специфичния тембър на звездата. 

„Трио Дони“ беше създадено след появата на Жоро Низамов и Светльо, които представиха „Дони от ранния период и късния период“ с култовото за 90-те парче „Кукла“.

Калин Врачански показа отново умела актьорска игра с образа на Рей Чарлз, а Геро се впусна в хореография и тийнейджърски купон с един от хитовете на Дивна.     

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари