Зрители на „Звездни стажанти” скочиха срещу Рут Колева

0
Изгонването на Александра Сърчаджиева е било огромна грешка, а от риалитито е трябвало да си тръгне Рут Колева
Изгонването на Александра Сърчаджиева е било огромна грешка, а от риалитито е трябвало да си тръгне Рут Колева

Предаването „Звездни стажанти” си докара безброй негативи.

Зрителите на шоуто изригнаха срещу поредната несправедливост. Според тях изгонването на Александра Сърчаджиева е било огромна грешка, а от риалитито е трябвало да си тръгне Рут Колева, информира БЛИЦ. 

Гласовитата певица не за първи път попада под жестоките обиди на зрителите. При предишна мисия изпълнителката на „Близо” бе обвинена в коравосърдечност. Феновете на предаването скочиха срещу изказването й, че не е впрегнала целия си потенциал, въпреки благотворителната кауза на задачата, само за да прецака Пламен.

Рут в коя мисия беше полезна? Когато беше проджект мениджър и спечелиха, беше не защото бяха добри, а защото другия отбор се справи още по зле.Все поема инициатива и ....резултата е загуба. Почвам обаче и аз да мисля, че е нагласено предаването,защото най - виновен за провала беше Рут, а Алекс не я избра.”

„И аз се убеждавам, че е нагласено. Тези, които генерират скандала винаги остават и изчезват неконфликтните.”

„Не си заслужава да гледам повече предаването! Големия БОС ме отврати с тия нелепи уволнения на повечето участници. А най-виновните и наглеците да остави! Срам и позор, че се лансират и поощряват такива индивиди....като Рут .”

„Бясна съм, Рут трябваше да бъде уволнена и да и се забрани със закон да участва в всякакви формати мега гнусно и злобно изчадие!”

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари