Златни пясъци в топ 9 на най-добрите плажове

0
В класацията за най-предпочитани парти плажове България се нарежда на 8-мо място в света с централния плаж на Златни пясъци
В класацията за най-предпочитани парти плажове България се нарежда на 8-мо място в света с централния плаж на Златни пясъци

Курортът Златни пясъци се нарежда на осмо място в класация за най-добрите парти плажове в света.

Това показва изследване на немската агенция за проучвания Beach-Inspector, съобщава Монитор.

Организацията притежава различни критерии, както и различни награди, сред които за най-добра дестинация за традиционна почивка, най-добър плаж за парти, за водни спортове и други. Крайната оценка се прави на база качество на водата, възможности за пейзаж и разбира се, оферти за нощен живот.

В класацията за най-предпочитани парти плажове България се нарежда на 8-мо място в света с централния плаж на Златни пясъци. Челната позиция е заета от Дубай с плажа Барасти, последван от Майорка с Плая де Палма. Последното място е отредено на Гърция, а точно преди него се нареждаме ние. Сред другите победители са няколко плажа в Тайланд, както и един в Ибиса.

Според „инспекторите“ на немската агенция Златни пясъци може да се превърне в търсена туристическа дестинация в следващите години за тези, които търсят бързо и евтино забавление. Най-голяма посещаемост има от туристи от Германия, Великобритания и Русия, пишат в сайта на Beach-Inspector. Средната възраст на отдъхващите е от 14 до 35 години, но най-много са студентите и учещите.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари