Живко Коцев: Има четвърти задържан българин за побоя над чужденци

1
Задържаният е малолетен
Задържаният е малолетен Снимка: bTV / стоп кадър

Задържаният е малолетен

Двата случая от 6 и 8 март не са свързани, категоричен е главният секретар на МВР Живко Коцев. Има четвърти задържан за побоя над чуждестранни граждани от българи.

По отношение на случая от 8 март нападнатите и набити британски студенти с пакистански произход се касае за грабеж. Към този час имаме четирима задържани. Притеснително е, че авторите на това престъпление са непълнолетни лица с богато криминално минало. Четвъртият е малолетен“, каза главният секретар на МВР Живко Коцев, предаде bTV.

По случая от 6 март вече установихме пострадалите, общо пет души и имаме горе-долу яснота, че нападателите и пострадалите са имали взаимоотношения. Преди побоя е имало словесна свада между тях и впоследствие в възникнало напрежението. Лека телесна повреда с хулигански подбуди“, допълни Коцев.

По този случай вече има подадени жалби и полицията се е самосезирала на основание видеоклипа, който беше разпространен в социалните мрежи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари