Жителите на Цалапица излязоха на поредна протестна блокада

0
На протеста е и Стелиян Дзивков - младежът, който е закарал Рангел Бизюрев след убийството до летище София
На протеста е и Стелиян Дзивков - младежът, който е закарал Рангел Бизюрев след убийството до летище София Снимка: Нели Ангелова

На протеста е и Стелиян Дзивков - младежът, който е закарал Рангел Бизюрев след убийството до летище София

Нов протест на жителите на село Цалапица тази вечер. С настояване за незабавното откриване и връщане у нас на убиеца на 24-годишния Димитър хората блокират кръговото кръстовище на Орта хан по пътя за Пазарджик, информира БНТ.

Полицията е предприела мерки преминаващите автомобили да бъдат спирани на определени интервали, без да се пренасочват през обходни маршрути.

Близките, родините и приятелите на убития Митко протестират повече от месец с искания за справедливи присъди и прозрачно разследване на престъплението.

На протеста е и Стелиян Дзивков - младежът от Цалапица, който е закарал Рангел след убийството до летище София, за да хване полет до Германия. Стелиян обясни, че не са били много близки, а и заради разследването няма как да сподели подробности. Във въпросната вечер Рангел не е имал външни наранявания, но се е държал странно. Говорили са си, но не са коментирали Митко.

40 дни след смъртта на младия мъж все още основният заподозрян за престъплението не е арестуван. Майката на Димитър Малинов - Атанаска Бакалова направи обръщение към сочения за основен извършител Рангел Бизюрев. Тя се обърна с него с молба да се предаде, за да стане ясна и неговата версия. За него се знае, че се укрива в Германия, а в Цалапица все повече се появяват съмнения, че той може и да е натопен.

Двама близнаци бяха обвинени в лично укривателство за жестокото убийство на Димитър Малинов. Протестиращите искат обвинението спрямо тях да бъде променено от "укривателство" в "съучастие".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Няма край
    Не месец-два, не година-две, десетилетия ще минат, всичко ще минава и заминава, само едно нещо ще е завинаги - селяндурите без работа от Цалапица с мръсните черни тениски, обикалящи като сомнамбули денем и нощем, отдавна забравили какво искат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари