Жената на Димитър Любенов: Винаги вика шофьор, когато пие

0
Димитър е много отговорен човек, той спира колата, за да помогне на животни
Димитър е много отговорен човек, той спира колата, за да помогне на животни

Димитър е много отговорен човек, той спира колата, за да помогне на животни

Димитър винаги вика шофьор от "Дринк енд драйв" (Пий и карай), когато е употребил алкохол. Не мога да си обясня станалото.

Това каза пожелалата анонимност половинка на Димитър Любенов, който с 1,73 промила алкохол и дрогиран с кокаин блъска кола и убива возещия се в нея французин, цитирана от 24 ЧАСА

По-рано днес и съдружникът на Любенов Стойчо също разказа първо пред нашето издание за инцидента. Тя посочи, че не може да си обясни случилото се. Описа половинката си като най-разумния човек. "Дори аз скоро имах рожден ден и ми прати на скрийншот номер на шофьор, който да ме вземе с моята кола", посочи жената.

"Аз нямам обяснение за случилото се и не мога да повярвам. Той е много организиран и много отговорен човек", добави тя. "Димитър спира колата, за да помогне на животни, не вярвам, че е казал "К'во ти пука за тия французи". Не го вярвам, но не съм била там.", посочи още майката на 3-годишния син на Любенов. Детето винаги се возело в столче.

За мен остава да се боря, каза жената. И обясни, че не знае откъде се е прибирал Димитър в 4:00 часа сутринта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 17
    2
    Обективен
    Нека позная, следва включване на възрастната му комшийка с дежурния лаф, че е много добро и услужливо момче, винаги усмихнато, поздравява, носи й тежките торби и т.н. Първоначално говореха, че не пиел и не ползвал наркотици, сега като му излязоха положителни пробите смениха курса, че когато пиел си викал шофьори. Коя опорка последно ще повтаряме?
  • 11
    1
    Народа
    Дааа бе на кого ги говори тая курва?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари