Жена роди, докато е в кома

0
Младата жена претърпяла жестока автомобилна катастрофа
Младата жена претърпяла жестока автомобилна катастрофа

Лекарите не давали никаква надежда на близките й, че някога ще се възстанови.

Жена се събуди след четири месеца в кома и то в момент, в който лекарите не даваха никаква надежда. Чудото е още по-голямо, защото Вероника е била бременна, а лекарите са поддържали живота й с надеждата тя да издържи, докато бебето може да се роди.

Младата жена претърпяла жестока автомобилна катастрофа, след която изпада в дълбока кома. В този момент била бременна в петия месец и лекарите решили да поддържат живота й, за да може да спасят поне бебето. Накрая в уреченото време Вероника родила син с цезарово сечение.

Какво било учудването на всички, когато малко след това не само, че излязла от комата, но и започнала да се възстановява бързо.

Лекарите, които следили състоянието на 33-годишната жена, казват, че това е истинско чудо, защото изследванията не давали надежда тя да се възстанови някога.

Сега Вероника и момченцето й Даниел се чувстват все по-добре. Двамата се възстановяват бързо и скоро Вероника ще може да заживее пак, както преди катастрофата.

"Повечето пациенти в нейното състояние остават в кома чак до смъртта си. Това пациентът да се събуди и отново да се върне към предишния си живот, е наистина чудо, което никой не може да си обясни", разкрива една от лекарките, следила състоянието на Вероника.

В момента цялото семейство на младата жена е около нея и помага, за да може тя да се възстанови по-бързо.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари