Владимир Путин: Най-важното за една жена е семейството и неуморната грижа за децата

3
По случай 8 март той призова рускините да раждат по-млади
По случай 8 март той призова рускините да раждат по-млади Снимка: Facebook

По случай 8 март той призова рускините да раждат по-млади

Президентът Владимир Путин поздрави руските жени по случай Международния ден на жената. предава БГНЕС. Той заяви, че най-важното за една жена е семейството, както и "неуморната грижа за децата, тяхното здраве, образование, стремежът да ги възпитаме така, че да израснат достойни, успешни хора".

"Вие, скъпи жени, сте способни да преобразите света със своята красота, мъдрост и духовна щедрост, но преди всичко благодарение на най-големия дар, който природата ви е дала - раждането на деца. Майчинството е невероятната съдба за жените", каза президентът във видеопослание.

Според него смисълът и същността на семейството е "продължението на рода, историята на всяко семейство и на нашата страна. Владимир Путин увери, че интересите на семейството в Русия са "абсолютен приоритет" и обеща, че властите ще направят всичко възможно многодетните и младите семейства "да почувстват грижата и помощта на държавата". Той също така благодари на жените в зоната на военната операция в Украйна.

Путин призова децата да се раждат рано, за да се осигури увеличаване на населението на Русия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    11
    Бидон....и т.н.
    Те точно ей такива, каквито ги използвате. Само да повторя, че ботовете ви няма ви помогнат. Света се променя, за добро или лошо, но се променя. Нагласите на хората също, и тук нито Русия, нито Путин имат някакво особено значение. Това бяха необходими и неизбежни промени, и те се случват. Факта, че изкарахте ботовете вече и то на макс, говори колко много ви е страх. Страх ви е щото Бидоня ще си ходи, а и не само той. А за вас това значи - "няма кинти"...Така че, с ботове, без ботове - все тая. Започвай да си търсиш работа :) :) :) :D Кефя се че стигнахте дотук...
  • 75
    10
    до 9
    Какви ботове те гонят бе фантазьор хахаха :D Това са руските хакери дето избягаха на запад от прекрасния Путинов режим :D
  • 1
    9
    Бидон за Зеле..отново.
    А, да. Ботовете няма да ВИ помогнат....Разчитайки на тях за масовка, правите същото като началниците си. Тоест живеете в заблуди. Успех със спаменето.
  • 2
    8
    Бидон за Зеле...
    Ама наистина копаете дъното...За "Русе" ( незнайно защо именувало се е така), "Българин" (Също като предното)...Нещо ядец и злобичка усещам в шаблонните ви коментарчета. А тавариш Путин си е прав. Едно от най ярките и природоопределени призвания на жените е да са майки. Само че, на такива джендър промитаци на заплатка към "Козяк" 19, това едва ли е известно. Абе вас да не ви клонират вече? Щото клонингите доколкото знам, все още не се клонират с интелект различен от този на новородено. Без да обиждам новородените го казвам.
  • 1
    7
    Боже, жълтопаветната гнъс се е...
    Но! Историята върви напред, та запазвйте колесник, овде е време! Анадънму?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари