Жена и дете са с фрактури на черепа след катастрофата край Борово

0
Лек автомобил "Шкода" с русенска регистрация удари камион по пътя Русе - Бяла
Лек автомобил "Шкода" с русенска регистрация удари камион по пътя Русе - Бяла Снимка: Русе Медиа

Лек автомобил "Шкода" с русенска регистрация удари камион по пътя Русе - Бяла

На 17 май около 16:00 ч. е постъпил сигнал за пътен инцидент с пострадали на главен път I-5 в района на километър 43+500 в землището на гр. Борово, съобщиха от полицията в Русе. На място са били изпратени екипи на полицията пожарната и спешна помощ, а впоследствие и оперативна група на МВР. При извършен оглед на местопроизшествие е установено, че в условията на мокра пътна настилка, на пътен участък при десен завой, лек автомобил с марка „Шкода“, модел „Октавия“ с русенска регистрация, управляван от мъж на 38 г., който се е движел в посока Бяла, при неустановени към момента причини, се е ударил в мантинела, завъртял се е на платното за движение, а след това се е ударил с товарен автомобил „Ивеко“ с бургаска регистрация, управляван от мъж на 56 г.

Вследствие на удара по-сериозно са пострадали пътниците от лекия автомобил жена и дете, които са били отведени за преглед в болница в Бяла, а след това са настанени в УМБАЛ - "Канев" в Русе, с фрактури на черепи. Водачът на шкодата е получил охлузни рани и е настанен в МБАЛ "Юлия Вревска" в гр. Бяла. Причините за произшествието са в процес на изясняване.

По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Русенец
    Бързахте ли а ебалници????? Ако е карал с 50 нямаше да се удари в мантинелата ебалника! Естествен подбор боклук!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари