Жена е загинала на място при катастрофата на пътя Русе - Бяла

4
Снаха ѝ е получила политравма и е откарана в болница
Снаха ѝ е получила политравма и е откарана в болница Видео: Русе Медиа

Снаха ѝ е получила политравма и е откарана в болница

Тежка катастрофа взе жертва на пътя Русе - Бяла. Инцидентът е станал около 13:00 часа на разклона за Иваново.

Лек автомобил „Фолксваген“ е спрял на знак „стоп“ на разклона, за да пропусне автомобили, движещи се по главния път Русе - Бяла. По думите на сина на водача, баща му е видял и е пропуснал първия автомобил, но не е видял втория. Навлязъл е в кръстовището и е последвал сблъсък с автомобил „Шкода Октавия“, движещ се от Русе към Бяла, предава Русе Медиа.

В резултат "Фолксваген"-ът се е завъртял на кръстовището. В колата са пътували възрастният водач и съпругата му заедно със сина си и снахата. При удара възрастната жена е загинала на място. По-младата е получила политравма и е откарана в болница.

При сблъсъка "Шкода"-та, в която е пътувало младо семейство, е излетяла извън пътя. Водачът и спътничката му са пострадали леко, но тъй като жената е бременна, е откарана в болницата за преглед.

На мястото са били изпратени два екипа на Спешна помощ и полиция, която регулира движението в една лента. Причините за катастрофата се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    22
    фифи
    Прегледай видеото. Според мен фолксвагенът идва от Иваново и спира на знак СТОП. Точно там видимостта не е много добра. Шкодата пътува в посока от Бяла към Русе. Поне в такава посока е застанала в нивата.
  • 4
    21
    Значи Фифи
    Няма видимост от ляво , посока София- Русе , а те пишат , че Карока идва от Русе, ай като минаваш толкова често си измии очите и другия път пиши колко е ограничението и има ли лява допълнителна лента за завой от Русе към Иваново. Как се стига там при десен завой чак до транзитната лента не знам. Или сайта бърка за посоката на движение на Карока.
  • 9
    20
    фифи
    Тъй като често спирам там и мога да кажа, че няма добра видимост. За да не види втората кола според мен тя просто не е била там и се е движила с много висока скорост, а там ограничението е 60 км/ч. Как може да возиш бременната си жена и да караш сигурно с двойна на разрешената скорост? Убийци!
  • 8
    19
    фифи
    Това е кръстовище и там има ограничение 60 km/h. Ако шкодата се е движела с 60, нямаше да има жертви, но тези са летели поне със 100. За къде бързат?
  • 9
    18
    Абе хора
    Там има лента за ляв завой посока Русе- Бяла , как като излизаш с десен завой отиваш чак в лентата за транзит ??? Отделно карока е летял ниско над земята то е ясно
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари