Жена е в кома след катастрофа в София

0
Пострадало е бебето й на 6 месеца
Пострадало е бебето й на 6 месеца Снимка: УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов"

Пострадало е бебето й на 6 месеца

Четирима възрастни и бебе на шест месеца са пострадали при тежка катастрофа между две коли в София, съобщи БНТ. Водачът на единия автомобил е жена на 33 години, седнала зад волана след употреба на алкохол. Дрегерът е показал 0,9 промила, разказват очевидци.

Сигналът за произшествието, станало на Площада на авиацията, е подаден в 0:40 часа тази нощ.

20-годишната майка на бебето е в тежко състояние и е изпаднала в кома. С черепно-мозъчна травма тя е настанена за лечение в УМБАЛ "Света Анна". Младата майка е била пасажер в една от колите. Бебето ѝ е с контузия на главата, откарано е в "Пирогов".

Пострадали са двама мъже – 31-годишният водач на автомобила, в който са били бебето, както и техен спътник на 22-годишна възраст. И двамата са настанени в УМБАЛ "Света Анна". Шофьорът е с контузия на глава и ръка, а другият пострадал е с контузия в областта на кръста.

Изпратени три линейки, които пристигнали на мястото на ПТП-то девет минути след подаването на сигнала.

По-късно е изпратен и четвърти специализиран медицински автомобил за повторен медицински преглед на 33-годишната водачка на другия автомобил от пътното произшествие. Тя е само с охлузване на крака и не се е наложило да бъде настанявана в болница.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари