Земетресение в Измир

0
Трусът е с магнитуд 5,1
Трусът е с магнитуд 5,1

Трусът е с магнитуд 5,1

Земетресение с магнитуд 5,1 разлюля днес егейския турски окръг Измир, съобщи правителствената Дирекция за управление при бедствия и извънредни ситуации (АФАД), предаде БТА.

Трусът е регистриран в 08:19 ч. местно време (07:19 ч. бълг. време). Епицентърът на земетресението е бил в морето край град Мендерес, а дълбочината му е била 8,5 километра.

Земетресението е предизвикало силна паника сред хората.

Валията на Измир Сюлейман Елбан посочи в акаунта си в социалната мрежа Екс, че на този етап не са получени данни за пострадали хора и нанесени материални щети.

Екипи на АФАД са изпратени в района, за да извършват обследване на терен за възможни щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    11g24g nlo
    🎀🎯🥏🪃🎇🍦🍫🚀🛸⛲🛣️🛤️💉💉🕯️🎯🥾⛳🎂🎱🎀🎁🪃🍫🍫🍦🥧🚀🎯👑💍🤣😍☺️🥲🙂🙂😙😃😗🤐🤪😜😜😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️🧐🧐🧐🧐😓😨🤯🤯🤯😮🤕🤒🤧🤧🤧💩💩💩💩💩💩☠️☠️☠️☠️☠️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️😇😇😇😇😇👻👻👻😷😈🌚🌚🌜🌚🌚🌚🌚👁️💀💀👀👀💀👀💀💀👀🦿🦿🦿✍️✍️✍️✍️✍️🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🤳🤳💅🙏🙏🙏🙏💅🙏🙏🏋️🏃🧗🤸⛹️🏋️🤽🚣🏄🚣🤽🤽🏊🧑‍🎄👼👼🥷🥷🦹🧑‍🌾🧑‍🏫🧑‍🌾🧑‍🍳🧑‍🎨🧑‍🎤🧑‍💻🧑‍⚖️🧑‍⚖️🧑‍🔬🧑‍🔬🧑‍🦲🧑‍🦱🧑‍🤝‍🧑🧑‍🤝‍🧑🧑‍🤝‍🧑🕺🕺👯👯🧑‍🤝‍🧑👯👯👯👯👯👯💃💃💃💃🧑‍⚖️🧑‍⚖️🧑‍⚖️🧑‍⚖️👩‍❤️‍👩👨‍❤️‍👨👩‍❤️‍💋‍👩🌿🌿🌿🌷🌺🍂🍂🍁🌹💐💐💐💐💐🌫️🔥🌡️🏖️🏞️⚡🏖️💧🔥🌋🌚🌙✨🪐🌏🌎🪐🌒🌓🌔🌒🌑🌑🍥🍢🦪🍛🍨🍰🥄🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🍴🍶🍹🧉🍺🥛🍼🍵🍵🧋🏓🎲🎲🎯🥋👾🎧🎧📺📻📻📻📺📺📻📻🎧🎧🎧🎧🎧🎧🎧🎚️🎚️🎚️🎚️🎚️🎥🎥🎞️🎥🎥🎥🎥⌨️🖥️🖥️⌨️⌨️💻🖨️🖱️🖱️🖱️🖱️🖱️🖱️🖲️🖲️🖲️🖲️🖲️🖱️🖱️🖱️🧴🧴🧴🧴🧴🚿🚿🚿🚪🪞🪞🪞🪞🪞🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕠🕞🗳️🕟🕠🕘🛎️🔔🔔🔔⚰️🪦🚬🪦💣💣💣💣💣🔓🔓🔓🔓🔓♣️♉♋♋♈♣️🔑🗝️🔑🗝️🗝️🗝️🗝️🗝️🗝️🔑🔑🔑🔑🗝️🗝️🗝️♊♉♣️♣️♈♊♋♓♑♏♒♀️🔘🔘👁️‍🗨️👁️‍🗨️👁️‍🗨️🔘🔘🔘🔘🔘➰🕎🆔➿➕✖️〰️🆔🆔♾️🔯➖➿©️©️©️🏴‍☠️🏳️‍⚧️🎌🏳️‍⚧️🎌🏁🏴‍☠️🏴‍☠️🇦🇩🇦🇬🇦🇲🇦🇲🇦🇽🇫🇲🇫🇰🇫🇯🇫🇯🇪🇪🇴🇲🇳🇿🇳🇷🇳🇵🇵🇭🇵🇰🇵🇱🇴🇲🇲🇼🇲🇼🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇿🇼🇿🇦🇾🇹🇻🇨🇹🇰🇹🇳🇹🇹🇹🇴🇹🇴🇹🇲🇹🇲🇹🇲🇹🇲🇹🇻🇹🇻🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇧🇱🇧🇷🇧🇷🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦🆑🆑🆑🆑🆑🆑🔵🔓🔓🔓🔓🔔🛎️🔔🔔🛎️🔔⚰️⚰️⚰️💣💣💣💣💣💣💣📉📈📈📈📈🕤🕓🕢🕢⏱️⏱️🕗🕔🕐🕜🕜🕕🕔🕓📧✉️📪📬📧📩📉📈📉📈📈📉📈📈📈🗃️✂️✂️📰🗞️📰📰🏷️📦📦📦📦📰📮📮✉️📧🕐🕔🕔🕛📥📤📤✉️🔬🧬🩺🕶️🕶️⚫🟦🟦
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари